Näppäimistöt

Veikolta löydät laajan valikoiman näppäimistöjä tietokoneesi kaveriksi! Palvelemme Sinua yli viidelläkymmenellä paikkakunnalla ympäri Suomea. Sama halpa hinta netissä ja myymälöissä!

Selaa tuotteita tuoteryhmittäin

Ladataan...

Langalliset ja langattomat näppäimistöt

Näppäimistöt kotiin ja konttoriin

Veikon Koneelta löydät laajan valikoiman näppäimistöjä jokaiseen kukkaroon sopivilla hinnoilla ja jokaiseen tarpeeseen sopivilla teknisillä ominaisuuksilla. Tietenkin kaikilta tunnetuimmilta valmistajilta kuten Apple, Logitech ja Microsoft. Katso parhaat tarjoukset Veikon tarjous lehdestä ja tilaa uutiskirje pysyäksesi niistä ajantasalla tulevaisuudessakin!


Laadukas näppäimistö parantaa tuottavuutta

Laadukas näppäimistö voidaan yhdistää pöytäkoneen, läppäriin tai tabletin kanssa käyttömukavuuden ja tuottavuuden lisäämiseksi. Valitse langallisen näppäimistön, joka yhdistetään suoraan tietokoneeseen kaapelilla tai langattoman näppäimistön, joka yhdistetään tietokoneeseesi vastaanottimen kautta, joka on yleensä kytketty tietokoneen USB-porttiin. Tablettia varten tarvitset tablet-tarvikkeen tai mobiilinäppäimistön, joka on yhteensopiva laitteesi kanssa.


Muut lisälaitteet tietokoneille ja pelaamiseen

Näppäimistön kumppaniksi tarvitset tietysti myös hyvän hiiren, jotta kokemuksesi ei kärsi matalasta DPI:stä tai näppäinten puutteesta. Työaseman viimeistelyyn täydelliseksi voit hankkia myös tyylikkäät ja kestävät hiirimatot, äänimaailman mullistavat kuulokkeet sekä kaiuttimet. Nämäkin kaikki löydät varmasti ja helposti Veikon Koneen tietokone-valikoimasta!


PC-pelitarvikkeet pelaamiseen

Nosta pelisi uudelle tasolle nykypäivän intensiivisiin peleihin suunnitelluilla pelinäppäimistöllä ja pelihiirellä. Harkitse mekaanista näppäimistöä, joka tuo lisätarkkuutta ja tuottaa napsahtavan äänen kun kytkintä painetaan vähentäen virheiden määrää näppäimistöä käytettäessä. Jotta et menetä yhtään painallusta. Löydät myös näppäimistöjä, joissa on ylimääräisiä makronäppäimiä, jotka voit ohjelmoida monimutkaisilla komentosarjoilla, joka laukaistaan ​​yhdellä näppäimen painalluksella. Harkitse hiiren DPI:tä (pisteitä per tuuma) ja osoittimen päivitysnopeutta parhaaseen pelaamiseen.


Tuolit ja pöydät

Veikon sähköpöydillä ja toimistotuoleilla pidät huolta mukavasta työskentelytilasta niin kotona kuin toimistolla. Jos tulet viettämään paljon aikaa työpöytäsi ääressä, ergonomisesti muotoiltu työtuoli antaa selällesi kaivattua tukea ja auttaa sinua työskentelemään pidempään. Katso läpi Veikon pöytä- ja tuolivalikoimaa ja löydä omasi.