Terveys ja hyvinvointi

Suuri valikoima herätysvaloja, verenpainemittareita ja muita terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä tuotteita. Kaikki laadukkaimmat merkit: Philips, Beurer, Medisana, Braun... Sama halpa hinta netissä ja myymälöissä!
Ladataan...

Hyvillä laitteilla hyvää vointia

Terveys ja hyvinvointituotteet

Veikon Koneelta löydät laajan valikoiman terveys ja hyvinvointituottieta kuten henkilövaa’at, verenpainemittarit, hieronta- ja lämpötuotteet, herätys- ja kirkasvalot, kuumemittarit ja muut terveystuottet. Tietenkin kaikilta luotettavila valmistajilta kuten Braun, Medisana, Philips, ja Tefal. Katso parhaat tarjoukset Veikon tarjouslehdestä ja tilaa uutiskirje pysyäksesi niistä ajantasalla tulevaisuudessakin!


Verenpainemittarit

Meiltä löydät helppokäyttöisiä ja täysin automaattisia verenpainemittareita, jotka mittaavat ylä- ja alapaineen sekä sykkeen olkavarresta. Verenpainemittarit ilmoittavat mittaustuloksen myös suhteutettuna maailman terveysjärjestön WHO:n suosituksiin. Laitteet varoittavat myös mahdollisesta rytmihäiriöstä. Erittäin selkeällä ja helppolukuisella näyttöllä joka sopii kaikenikäisille.


Hieronta- ja lämpölaitteet

Meillä on laaja valikoima hieronta- ja lämpölaitteita jolla pidät kehosi lämpimänä ja rentona kuten hierontaistuimet, vuoteenlämmittimet, infrapunahierojat, värinähierojat, jalkahierojat, niskahierojat, lämpöpeitteet, lämpötyynyt, hierontarullat ja muuta.


Digitaaliset kuumemittarit ja lämpötilamittarit

Mittää lämpösi nopeasti ja kätevästi meidän laadukkailla digitaalisilla kuumemittareilla. Modernilla infrapuna lämpötilamittarilla voit mittaa pintalämmön korvasta tai suoraan otsasta sekunnissa. Lämpömittarin käyttö ei rajoitu vaan ihmisiin, voit myös mittaa huoneen tai esineen lämpötilan. Tutustu valikoimaan!


Muut kauneus ja terveystuotteet

Hyvinvointituotteiden lisäksi, meiltä löydät myös hiustenhoitotuotteet, parranajokoneet ja trimmerit, ladyshaverit ja sähköhammasharjat. Voit lukea tarkemmin Veikon palveluista täältä tai ottaa suoraan yhteyttä myymälään tai asiakaspalveluun jos haluat muita lisätietoja. Jos haluat tietää lisää uusista energiamerkeistä löydät täältä Veikon oppaan.