Ruoanvalmistus

Suuri valikoima leivänpaahtimia, vatkaimia ja sekoittimia sekä muita keittiökoneita. Kaikki laadukkaimmat merkit: Bosch, Kitchenaid, Smeg, Braun, Kenwood, Bamix... Sama halpa hinta netissä ja myymälöissä!
Ladataan...

Kaikki tarvittava ruoanvalmistukseen

Ruoanlaiton ei tarvitse olla hankalaa

Pienten keittiökoneiden päivittäminen on helppo tapa päivittää keittiötäsi ja tehdä ruoanlaitosta entistä helpompaa ja nautittavampaa. Veikon Koneen kattavasta ruoanlaittolaitteiden valikoimasta löydät niin leivänpaahtimet, pöytägrillit ja friteerauskeittimet kuin erilaiset sekoituslaitteet sauvasekoittimista ja sähkövatkaimista aina monitoimi- ja yleiskoneisiin. Nämä kaikki saat omaan keittiöösi sopivilla väreillä ja kokoluokilla sekä tietysti laatuvalmistajilta kuten KitchenAid, OBH Nordica, Bosch, Bamix, Electrolux, Smeg, Kenwood, Wilfa, Elvita ja monet muut. Katso parhaat tarjoukset Veikon tarjouslehdestä ja tilaa uutiskirje pysyäksesi niistä ajantasalla tulevaisuudessakin!


Leivänpaahtimet, vohveliraudat, ja pöytägrillit

Miten haluat paahtoleipäsi aamulla? Olitpa sitten kevyesti voidellun tai marmeladilla kuorrutetun paahtoleivän ystävä, Veikolta löydät itsellesi ja perheellesi sopivan leivänpaahtimen eri tyyleillä ja ominaisuuksilla kuten leivän keskitys, paahtotason säätö, ja sulatustoiminto. Jos puolestaan tarvitset tehokkaampaa apua erilaisten leipien valmistamiseen saat Veikolta myös tehokkaat ja kätevät voileipägrillit, joilla valmistat herkulliset voileivät ja paninit vaikkapa piknikeille. Ja Veikon vovhveliraudoilla luot jälkiruoat tai viikonlopun aamiaisherkut helposti kotonakin.


Sauvasekoittimet ja sähkövatkaimet

Oletko kyllästynyt käsin survomiseen, soseuttamiseen, ja sekoittamiseen? Veikolta saat kätevät ja kompaktit sauvasekoittimet ja sähkövatkaimet, joilla saat helpotettua lempiruokiesi ja leivonnaistesi valmistusta. Kattavat ominaisuudet kuten turbo- ja pulssitoiminnot sekä ergonomiset muodot ja monipuoliset lisätarvikkeet takaavat, että taikinoiden, soseiden ja sekoitusten valmistaminen sopii kuin tanssi. Ja tietysti saat sauvasekoittimet ja sähkövatkaimet juuri omaan keittiöön sopivilla väreillä ja tyyleillä sekä hinnoilla.


Monitoimikoneet ja yleiskoneet

Monitoimikoneet auttavat sinua ruoanlaitossa riippumatta siitä, haluatko raastaa, pilkkoa, viipaloida vai sekoittaa, jolloin säästät aikaa ja teet ruoanlaitosta yhtä nautintoa. Veikon Koneen laatuvalikoimasta löydät eri tehoiset ja kokoiset monitoimikoneet useilla terävaihtoehdoilla ja lisätarvikkeilla sekä monipuolisilla toiminnoilla. Veikolta saat myös tehokkaat yleiskoneet, joilla vaivaat suuremmatkin leipä-, pulla- ja kakkutaikinat saaden aina herkulliset lopputulokset. Valikoima on tarpeeksi laaja, jotta löydät varmasti omaan tarpeeseen sopivan laitteen, myös oman keittiösi tyyliin sopivana. Ja jos laitteiden jo valmiiksi kattava lisätarvikevalikoima ei riitä voit hankkia Veikolta myös yleiskoneiden tarvikkeet lihamyllyistä hedelmäpusertimiin.


Friteerauskeittimet ja ilmakypsentimet

Haaveiletko ranskalaisten tai kevätrullien paistamisesta kotona - ja ravintolamaisen, herkullisen rapean, tuloksen saamisesta? Veikko tekee haaveista totta! Kattavasta kypsenninvalikoimastamme saat niin perinteiset öljyllä paistavat friteerauskeittimet kuin terveelliset ilman öljyä toimivat kiertoilmakypsentimet, joilla saat aikaan täydelliset lopputulokset joka kerta. Löydät keittimet kaiken kokoisina ja kaikilla tilavuuksilla suurille perheille sekä sinkuille ja toiminnoilla kuten automaattisilla ohjelmilla, jotka auttavat pitämään valmistuksen helppona.


Tyhjiöpakkauslaitteet ja muu ruoanvalmistus

Haluatko pitää ruokasi pidempään tuoreena? Tai valmistaa Sous Vide -ruokia? Veikolta saat tyhjiöpakkauslaitteet ja niiden tarvikkeet juuri tähän tarkoitukseen! Kattavasta valikoimasta löytyvät niin Boschin, Wilfan kuin Smegin tyhjiöpakkauslaitteet, joilla pakkaat ruoat ja ainesosat helposti ja kätevästi säilöön tai valmistettavaksi niin suurempina kuin pienempinä määrinä. Ja jos tämä ei vielä riitä vaan etsit lisämonipuolisuutta ruoanlaittoon löydät Veikon muun ruoanvalmistuksen valikoimasta laitteet ja tarvikkeet jäätelökoneista, fondue-keittimiin ja haudutuspatoihin sekä lihamyllyistä hedelmä- ja maustekuivaimiin. Veikolta saat siis ihan kaiken mitä ruoanlaittoon vain tarvitset!