Jenkkikaapit

Laaja valikoima jenkkikaappeja vapaa-ajan asunnolle tai 50-luvun retrodesignilla kotia piristämään. Sama halpa hinta netissä ja myymälöissä!

Selaa tuotteita tuoteryhmittäin

Ladataan...

Laadukkaat ja tyylikkäät jenkkijääkaapit

Retro-sisustukseen sopivat jenkkijääkaapit

Veikon Koneelta löydät laajan valikoiman tyylikkäitä jenkkikaappeeja jokaiseen kukkaroon sopivilla hinnoilla ja jokaiseen sisustukseen sopivalla tyylillä. Tietenkin kaikilta tunnetuimmilta valmistajilta kuten Electrolux, Elvita, Smeg ja Whirlpool. Katso parhaat tarjoukset Veikon tarjouslehdestä ja tilaa uutiskirje pysyäksesi niistä ajantasalla tulevaisuudessakin!


Tyylikkäät retro jenkkikaapit

Onko sinulla retro tyylillä sisustettu koti tai keittiö mutta kaipaat sisustukseen sopivaa jääkaappia? Siinä tapauksessa jenkkikaappi on juuri se mitä kaipaat! Nämä tyylikkäät retrojääkaapit sopivat myös pienempään kotiin tai mökiin. Missä riittää vähempikin tila eikä tarvitse erillistä pakastinta. Mikäli retro jenkkikaapit eivät ole sinun juttusi, tästä pääset selaamaan pienempien, keskikokoisten, ja suurempien jääkaappien valikoimaa.


Muut kylmälaitteet Veikolta

Kylmälaitteet ovat joka kotitalouden perustana toimivia tärkeimpiä kodinkoneita, jotka pitävät perheen kuin perheen elintarvikkeet ja ruuat turvallisesti laadukkaina. Onko sinulla suuri talo ja keittiö, jossa on runsaasti tilaa ja tarvetta jääkaapille? Silloin kannattaa tähdätä isompiin yli 179 cm jääkaappeihin. Pienemässä kodissa tai mökille riittää vähempikin ja on parempi etsiä pienempiä ja joustavampia malleja. Pakastimia on niin ikään on saatavilla eri kokoisina ja eri tyyleillä. Samoin kuin jääkaapeissa isompaan kotiin ja pakastustarpeeseen tarvitaan kunnon tilaa ja yli 179 cm pakastin saattaa tulla kyseeseen.


Kotiintoimitus, asennuspalvelu ja vanhan laitteen poisvienti

Mikäli olet päivittämässä kodinkonetta uuteen, kauttamme saat myös kotiintoimituksen sekä vanhan laitteen poisviennin sekä uuden laitteen asennuspalvelun. Voit lukea tarkemmin Veikon palveluista täältä tai ottaa suoraan yhteyttä myymälään tai asiakaspalveluun jos haluat muita lisätietoja. Jos haluat tietää lisää uusista energiamerkeistä löydät täältä Veikon oppaan.