Juomien valmistus

Suuri valikoima tehosekoittimia, vedenkeittimiä, hiilihapotuslaitteita ja makuja. Kaikki laadukkaimmat merkit: Smeg, Bosch, Kitchenaid, Hamilton Beach, Sodastream... Sama halpa hinta netissä ja myymälöissä!
Ladataan...

Laitteet ja keittimet herkkujuomien valmistukseen

Vedenkeittimet, tehosekoittimet ja muut laitteet

Tee, kaakao, mehut, smoothiet ja pirtelöt, sekä hiilihapolliset limut. Mikä näillä on yhteistä? No, tietenkin se että kaikkien niiden valmistukseen löydät laitteet ja tarvikkeet Veikon Koneelta. Halusitpa sitten nopean teen- tai vedenkeittimen, tehokkaan tehosekoittimen tai kätevän hiilihapotuslaitteen saat ne ostettua Veikolta aina sopivilla ominaisuuksilla ja hinnoilla. Tunnetut ja laadukkaat valmistajat kuten Wilfa, Smeg, Bosch, OBH Nordica, Electrolux, ja Mysoda takaavat, että löydät taatusti omaan keittiöön sopivan laitteen. Katso parhaat tarjoukset Veikon tarjouslehdestä ja tilaa uutiskirje pysyäksesi niistä ajantasalla tulevaisuudessakin!


Teen- ja vedenkeittimet

Nautitpa rentouttavasta teekupista päivittäisiä uutisotsikoita selatessa tai lopetat päiväsi höyryävällä chai-kupillisella, vedenkeittimet tekevät minkä tahansa kuuman juoman valmistamisesta nopeaa ja kätevää. Veikon valikoimasta löydät suuret ja pienet vedenkeittimet kaikilla väreillä ja kätevillä ominaisuuksilla kuten lämpötilan hallinnalla ja automaattisella virrankatkaisulla. Tietysti niin Smegin retrotyylisinä kuin modernilla designilla. Ja jos olet todellinen teen ystävä, voit käydä myös läpi kattavan valikoiman teenkeittimiämme.


Täydellinen smoothie tai pirtelö tehosekoittimella

Fiksaa itsellesi herkullinen smoothie tai pirtelö helposti ja nopeasti - kotona juotavaksi tai matkaan mukaan! Tehosekoittimella voit sekoittaa, pilkkoa ja murskata juomiin eri aineksia mukaan lukien jäät ja jäädytetyt marjat. Veikon Koneen kattavasta valikoimasta löydät tehosekoittimet portaattomalla nopeuden säädöllä, pika-asetuksilla ja pulssitoiminnolla, sekä To-Go pulloilla. Näiden sekä tehosekoittimien tarvikkeiden avulla luot varmasti terveelliset ja herkulliset juomat ja keitot kaikkiin haluihin ja tarpeisiin.


Lempijuomat hiilihapotuslaitteella

Käykö limujen tai vissyveden loputon roudaaminen kaupasta kotiin mielen ja terveyden päälle? Ei hätää! Veikolla on ratkaisu ongelmaan. Veikon Koneen laajasta valikoimasta hiilihapotuslaitteita löydät eritasoiset mutta aina laadukkaat Sodastream-laitteet, joilla luot lempijuomiasi helposti kotona. Samaan käyttöön saat myös kotimaiset Mysoda-laitteet. Ja jotta saat niistä kaiken irti Veikolla on saatavana myös laaja valikoima hiilihapotuslaitteiden makuja Pepsistä Mountain Dewhyn sekä tietysti erilaiset tarvikkeet laitteille.