Taloustavarat

Laaja valikoima paistinpannuja, patoja, kattiloita ja muita taloustavaroita. Kaikki laadukkaimmat merkit: AMT, Ronneby, Wilfa, WMF, Tefal... Sama halpa hinta netissä ja myymälöissä!
Ladataan...

Laadukkaat ruoanlaittovälineet tekee ruoanlaitosta mukavaa

Tasokkaat paistinpannut, kattilat ja muut taloustavarat

Veikon Koneelta löydät laadukkaat ja kestävät ruoanlaittovälineet kuten paistinpannut, kasarit, kattilat, juomalasit ja muut taloustavarat. Tietenkin kaikilta tunnetuimmilta valmistajilta kuten Fiskars, Tefal, Wilfa, ja Chef & Sommelie. Katso parhaat tarjoukset Veikon tarjouslehdestä ja tilaa uutiskirje pysyäksesi niistä ajantasalla tulevaisuudessakin!


Keittiökoneet ja pienkoneet

Ruoanlaittovälineet edellyttää että keittiöstä löytyy tarvittavat laitteet. Veikon Koneelta löydät tietysti myös isommat kodinkoneet mitä keittiössä kuuluu olla kuten jääkaapit, pakastimet, keittotasot, uunit, ja mikrot, sekä pienkoneet kuten kahvikoneet, leivänpaahetimet, vohveliraudat, pöytägrillit, sauvasekoittimet, sähkövatkimet, yleiskoneet, friteerauskeittimet ja monitoimikoneet

Veikon Koneen monipuolisesta pienkonevalikoimasta löydät taatusti omaan keittiötarpeeseesi vastaavat laitteet ja muut tuotteet. Olitpa hakemassa parempaa kahvia herättämään aamulla, apua vedenkeittoon ja lempijuomien tekoon, tai lisää vauhtia, tehoa, ja makua ruoanlaittoon Veikolta saat joka käyttöön sopivan laitteen. Tarjoamme laajan valikoiman pienkoneita tunnetuimmilta merkeiltä, jokaisessa hintaluokassa.


Kotiintoimitus, asennuspalvelu ja vanhan laitteen poisvienti

Mikäli olet päivittämässä kodinkonetta uuteen, kauttamme saat myös kotiintoimituksen sekä vanhan laitteen poisviennin sekä uuden laitteen asennuspalvelun. Voit lukea tarkemmin Veikon palveluista täältä tai ottaa suoraan yhteyttä myymälään tai asiakaspalveluun jos haluat muita lisätietoja. Jos haluat tietää lisää uusista energiamerkeistä löydät täältä Veikon oppaan.