Kahvinkeittimet

Veikon valikoimasta löydät kaikki suosituimmat merkit ja mallit. Aina edulliseen hintaan, luotettavasti ja ammattitaidolla. Sama halpa hinta verkossa ja myymälässä.

Selaa tuotteita tuoteryhmittäin

Ladataan...

Kahvinkeittimet perusmalleista uutuuksiin

Kahvinkeitin jokaiseen keittiöön sopivilla ominaisuuksilla

Riippumatta siitä, miten haluat kahvisi me Veikolla pystymme auttamaan sinua löytämään makuasi ja toiveitasi vastaavaan kahvinkeittimen. Valitse klassisista peruskahvinkeittimistä, edistyneitä ominaisuuksia omaaviin aamun pelastajiin tai jopa kahvimylllyn kanssa tuleviin kahvinkeittimiin, joilla luot täydellisen kahvin joka kerta. Tietysti myös eri tilavuuksilla, aina pienistä muutaman kupin keittimistä isompiin koko perheen keittimiin. Veikon valikoimasta löydät taatusti omasi tunnetuimmilta valmistajilta kuten Moccamaster, Wilfa, Smeg, OBH Nordica, Bosch, ja Melitta. Muista myös Veikon tarjouslehti, josta löydät uusimmat tarjoukset sekä uutiskirje, jolla pysyt ajantasalla tulevaisuudessakin.


Minkälainen kahvin nauttija olet?

Oletteko hyvän kahvin ystävä, jolla on jokaiseen tilaisuuten oma kahvityyppi, papuina tai jauhettuna? Vai pikakahvinjuoja, joka rykäisee kupin kahvia matkalla töihin? Vai oletko designnörtti, joka arvostaa muotoilua ennen kaikkea? Veikon Koneen valikoimasta löydät erikokoisia, -muotoisia ja -värisiä kahvinkeittimiä, jotka kaikki tekevät todella hyvää kahvia kaikille kahvinystäville. Tärkeimmillä ominaisuuksilla automaattisesta virrankatkaisusta, ajastukseen, tippalukkoon, ja jopa termoskannuihin. Ja jos etsit vähän persoonallisempaa tyyliä kahvinkeittimeesi, katso läpi Smeg-valikoimamme, joilla tuot upeaa lisätyyliä keittiöön.


Vinkkejä hyvään kahvinkeittoon kahvinkeittimessä

Kun olet valmistamassa kahvia peruskeittimellä, on joitain yksinkertaisia ​​vinkkejä, joiden avulla kahvista tulee erityisen hyvän makuista. Kahvi maistuu parhaalta, kun se on juuri jauhettua, laadukasta ja keitetty puhtaassa, kirkkaassa vedessä. Kahvinkeitin tuottaa myös ehdottomasti parasta kahvia kun valmistusaika on noin 4-6 minuuttia ja veden lämpötila on 92-96 astetta. Täydellinen lämpötila puristaa parhaat maut kahvista.


Vaihtoehtoja kahvinvalmistukseen

Jos etsit perinteistä kahvinkeitintä monipuolisempaa kahvinvalmistuslaitetta, niin Veikolta löydät tietysti myös erilaiset kahvikoneet kahviautomaateista, espresso- ja kapselikeittimiin. Näillä valmistat erilaiset erikoiskahvit kuten cappucinon, macchiaton, ja mone muut kahvilasuosikit, kätevästi omassa keittiössä!