Kapselikeittimet

Veikon valikoimasta löydät kaikki suosituimmat merkit ja mallit. Aina edulliseen hintaan, luotettavasti ja ammattitaidolla. Sama halpa hinta verkossa ja myymälässä.

Selaa tuotteita tuoteryhmittäin

Ladataan...

Kapselikeittimet vaivattomaan kahvinvalmistukseen

Tee täydellinen kahvi aamun alkuun tai päivän iloksi

Me Veikon Koneella rakastamme kahvia yhtä paljon kuin sinäkin ja siksipä haluamme, että sinulla on sinulle sopiva kahvinkeittoväline. Täältä löydät kahviautomaatit, espressokoneet ja kapselikoneet eri toiminnoilla kosketusnäytöistä kymmeniin erikoiskahveihin. Täysautomaattinen kahvi-, espresso- tai kapselikone on helppokäyttöinen ja niillä saat täydellisen kupin kahvia hetkessä. Kahvinkeittimen, espressokoneen tai kapselikoneen avulla voit tarjoilla itsellesi ja vieraillesi maukasta espressoa, capuccinoa tai muuta kahvijuomaa milloin haluat. Veikolta löydät kahvikoneet kahviautomaateista espresso- ja kapselikeittimiin parhailta merkeiltä kuten Jura, Siemens, Delonghi, Miele, Nespresso ja Smeg. Katso myös Veikon tarjoukset tarjouslehdestä sekä tilaa uutiskirje, jotta pysyt ajantasalla viimeisimmistä tarjouksista!


Täysin automaattinen kahviautomaati tai espressokeitin

Jos valitset täysin automaattisen kahvikoneen, voit helposti valmistaa kahvijuomia, kuten espressoa, lungoa tai cappuccinoa. Valitse kone integroidulla automaattisella maidonvaahdottimella tai vaahdotus höyryllä. Monissa kahvikone malleissa on sisäänrakennettu kahvimylly eli saat juuri jauhettua suosikkikahvia jokaisen kahvikupin valmistukseen. Löydät Veikon valikoimasta myös erinomaisesti oman keittiön sisutukseen sopivat integroitavat kahviautomaatit.


Kapselikeitin

Kapselikeittimellä saat täydellisen espresson tai muun kahvin joka kerta. Saatavilla oleva kahvikapselivalikoima on myös suuri, joten voit myös valita kahvin paahtamisasteen sekä maun oman makusi mukaan. Joissakin malleissa voit myös ostaa kapseleita teetä tai kaakaota varten, joten saat täydellisen ja joustavan pienen kahvilan kotiin tai toimistoon.


Käytä tuoretta kahvia

Muista, että kahvi on parasta tuoreena samoin cappuccinon maito. Joten varmista, että sinulla on tuoretta kahvia saadaksesi täydellisen espresson tai lungon.


Pidä kapselikeittimestä huolta

Jotta kahviautomaatti pystyy tekemään maukasta kahvia päivittäin, on tärkeää pitää siitä oikealla tavalla huolta. Joissakin koneissa on automaattiset puhdistus- ja kalkinpoisto-ohjelmat. Toisissa on itse huolehdittava pesusta ja puhdistuksesta. Kunhan noudatat kahviautomaatin tai espressokeittimen käyttöohjeissa olevia puhdistus ohjeita se toimii monien vuosien ajan. Veikolta saat myös kalkinpoistoaineet sekä muut tarvikkeet kahviautomaattien ja espressokoneiden käyttöön sekä tietysti itse kahvit.