Integroitavat kahviautomaatit

Veikon valikoimasta löydät kaikki suosituimmat merkit ja mallit. Aina edulliseen hintaan, luotettavasti ja ammattitaidolla. Sama halpa hinta verkossa ja myymälässä.

Selaa tuotteita tuoteryhmittäin

Ladataan...

Laadukkaat integroitavat kahviautomaatit

Kalusteisiin sijoitettava kahvikoneet

Integroitava kahvikone ei ole vain tyylikäs, mutta luo myös huippuluokan kahvis täysin automaattisesti ja vaivattomasti sekä tuo luksusta jokapäiväiseen arkeen. Veikon Koneelta löydät unelmiesi kahvikoneen jokaiseen tarpeeseen sopivilla teknisillä ominaisuuksilla. Tietenkin kaikilta tunnetuimmilta valmistajilta kuten Husqvarna, Miele, Siemens ja Smeg. Katso parhaat tarjoukset Veikon tarjouslehdestä ja tilaa uutiskirje pysyäksesi niistä ajantasalla tulevaisuudessakin!


Kahvikone unelmiesi keittiöön

Me tiedämme että suomessa on paljon kahvin ystäviä jotka saattavat juoda useamma kupin päivässä ja saavat kahvin juomisesta paljon iloa, mutta silti monet tyytyvät kotona tavalliseen tylsään kahvinkeittimeen ja halpaan kahviin. Suomessa kulutetaan enemmän kahvia per henkilö kuin missään muualla maailmassa. Haluatko nostaa aamukahvisi seuraavalle tasolla? Kahvikone erottuu tavallisesta kahvinkeittimestä niin että kahvikone paineistaa veden ennen veden lämmittämistä kiehuvaksi, näin kahvinpuruista saadaan irrotettua kaikki erinomainen maku. Integroitu kahvikone tuo uutta tilaa keittiötasolle ja sopii siksi hyvin myös pienempiin keittiöihin. 


Muut integroitavat kodinkoneet

Ehkä olet suunnittelemassa uuden kodin keittiötä tai haluat uusia nykyistä? Veikon Koneelta löydät kaiken mitä tarvitset keittiön kodinkoneiden osalta kuten astianpesukoneet, jääkaapit, pakastimet, mikroaaltounnit, lattialiedet, uunit ja keittotasot sekä liesituulettimet. Meiltä löydät myös valmiita erittäin tyylikkäitä kodinkonepaketteja. Entäs kotiinkuljetus ja asennus?


Kotiintoimitus, asennuspalvelu ja vanhan laitteen poisvienti

Mikäli olet päivittämässä kodinkonetta uuteen, kauttamme saat myös kotiintoimituksen sekä vanhan laitteen poisviennin sekä uuden laitteen asennuspalvelun. Voit lukea tarkemmin Veikon palveluista täältä tai ottaa suoraan yhteyttä myymälään tai asiakaspalveluun jos haluat muita lisätietoja. Jos haluat tietää lisää uusista energiamerkeistä löydät täältä Veikon oppaan.