Tuotteet {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Tuotteet {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu

Laadukkaat ulkoporealtaat Veikolta

Laadukkaat ja tyylikkäät ulkoporealtaat

Ulkoporealtaat ovat kasvattaneet suosiotaan viime vuosina. Veikon Koneelta löydät laadukkaita Wellis ulkoporealtaita, jotka sopivat kaikille perheenjäsenille. Katso parhaat tarjoukset Veikon tarjouslehdestä ja tilaa uutiskirje pysyäksesi niistä ajantasalla tulevaisuudessakin!

Ulkoporeallas vai palju?

Esimerkiksi ulkoporeallas tarvitsee sähköä ja palju tupruttaa savua lämmetessään. Pohdi myös, millainen kylpijä olet. Jos haluat kylvyn valmistuvan nopeasti, ulkoporeallas voi olla sinulle parempi vaihtoehto. Rauhalliseen lämmitykseen sopii kylpytynnyri.

Miksi valita Wellis ulkoporeallas?

Wellis on Euroopan johtava porealtaiden valmistaja. Pitkälle automatisoitu, moderni tuotanto yhdistettynä laadukkaisiin ja kestäviin materiaaleihin ovat avainasemassa korkealuokkaisen porealtaan valmistuksessa. Luotettava kanadalainen ohjaus- ja lämmitysjärjestelmä pitää veden lämpimänä ja puhtaana ympäri vuoden. 

Veikolta myös tarvikkeet

Veikolta saat tottakai myös ulkoporealtaan puhdistusaineet, allaskemikaalipaketit sekä allasimurit. Tarvikkeet löydät täältä. Voit lukea tarkemmin Veikon palveluista täältä tai ottaa suoraan yhteyttä myymälään tai asiakaspalveluun jos haluat muita lisätietoja.

Copyright © 2021 Veikon Kone