Palovaroittimet

Voit tilata palovaroittimet suoraan kotiin, noutopisteeseen tai tulla käymään lähimmässä Veikon Koneen myymälässä, jossa asiantunteva henkilökuntamme ottaa Sinut vastaan. Sama halpa hinta netissä ja myymälöissä!

Selaa tuotteita tuoteryhmittäin

Ladataan...

Suojele kotiasi palovaroittimilla

Palovaroittimet

Veikon Koneelta löydät palovaroittimet joka kotiin. Valittavissasi on palovaroittimia eri tuotemerkeiltä ja erilaisiin tarpeisiin. Oikeanlainen palovaroitin on herkkä suojelija, jolla turvaat kotisi ja läheistesi hyvinvoinnin tulipalon sattuessa. Palovaroitin on sijoitettava asunnon jokaiseen kerrokseen, ja jokaisen kerroksen tai tason alkavaa 60 m2 kohden on oltava yksi palovaroitin. Veikon Koneen valikoimasta löydät taatusti sopivimmat palovaroittimet kotisi turvaksi. 


Optiset palovaroittimet

Optiset palovaroittimet tunnistavat sekä näkyvän että näkymättömän savun ja reagoivat herkästi. Paristokäyttöiset optiset palovaroittimet ovat pitkäikäisiä ja ilmoittavat äänimerkillä kun paristojen käyttöikä lähenee loppua. Palovaroittimet toiminta on helppo tarkastaa testipainikkeen ja LED-valon avulla.


Älypalovaroittimet

Älypalovaroittimissa on anturit sekä savulla että lämpötilalle. Älypalovaroittimet havaitsevat näkyvän ja näkymättömän savun sekä lämpötilan nousun, jolloin ne ovat entistä herkempiä havaitsemaan mahdollinen tulipalo. Useat älypalovaroittimet ovat yhdistettävissä toisiinsa luodaksesi palovaroittimien verkoston, mutta myös puhelinsovelluksiin, joilla voit hallita palovaroittimien toimintaa ja saada hälytyksiä puhelimeesi myös ollessasi poissa kotoa.