Sup laudat ja vesilelut

Veikon valikoimasta löydät kaikki suosituimmat SUP-laudat ja vesilelut. Aina edulliseen hintaan, luotettavasti ja ammattitaidolla. Sama halpa hinta verkossa ja myymälässä.

Selaa tuotteita tuoteryhmittäin

Ladataan...

Suppailu on hauska ja rento kuntoilu

Laadukkaat ja tyylikkäät SUP-laudat

Sup laudat tai suppaus (Stand Up Paddling) on noussut suosioon viime vuosina. Veikon Koneelta löydät laadukkaita iSport sup lautoja jotka sopivat kaikille perheenjäsenille. Katso parhaat tarjoukset Veikon tarjouslehdestä ja tilaa uutiskirje pysyäksesi niistä ajantasalla tulevaisuudessakin!


Mikä suppailu on?

Suppailu on hauska liikuntamuoto joka sopii lähes kaikenikäisille. Suppailussa seistään sup laudan päällä ja melotaan eteenpäin. Suppailu alkoi vuonna 2004 yhdysvalloissa, ja saavutti nopeasti suosion myös euroopassa. Sup lautailua voi harrastaa meressä, järvessä, joissa tai jopa uima-altaissa. Sup lauta täytetään ilmalla mukana tulevalla pumpulla. SUP-lautasi kulkee helposti ja kätevästi mukanasi ja saat täytettyä SUP-lautasi kätevästi missä vain. 


Veikolta kaikki koneet ja tarvikkeet

Pitkän suppailu päivän jälkeen mikä sen parempi kuin laittaa grilli tulille ja rentoutua ystävien kanssa? Veikon koneelta löydät tietysti myös grillit kesäpihan ruoanlaittoon sekä niiden tarvikkeet ja jos kokkaat mieluummin sisällä niin pannut, kattilat, ja aterimet ovat osa kattavaa kodintarvikkeiden tarjontaa. Kaikki tunnetuimmilta valmistajilta, jotta voit luottaa laatuun. Voit lukea tarkemmin Veikon palveluista täältä tai ottaa suoraan yhteyttä myymälään tai asiakaspalveluun jos haluat muita lisätietoja.