Riistakamerat

Voit tilata riistakamerat suoraan kotiin, noutopisteeseen tai tulla käymään lähimmässä Veikon Koneen myymälässä, jossa asiantunteva henkilökuntamme ottaa Sinut vastaan. Sama halpa hinta netissä ja myymälöissä!

Selaa tuotteita tuoteryhmittäin

Ladataan...

Laadukkaat Uovision riistakamerat Veikolta

Laadukkaat Uovision riistakamerat

Veikolta löydät laadukkaat Uovision riistakamerat, jotka tunnetaan todella laadukkaasta rakenteesta sekä monipuolisista ominaisuuksista. Katso parhaat tarjoukset Veikon tarjouslehdestä ja tilaa uutiskirje pysyäksesi niistä ajantasalla tulevaisuudessakin!


Mihin riistakameraa käytetään?

Useat metsästäjät käyttävät riistakameraa selvittääkseen, millaista riistaa omalla riista-alueella liikkuu. Lähettävä riistakamera pystyy toimittamaan kuvan tai videon suoraan omalle tietokoneelle tai puhelimeen, niin ei tarvitse vartavasten lähteä paikanpäälle tyhjentämään muistikorttia. Nykyaikaisella tekniikalla varustettu riistakamera pystyy kuvaamaan myös pimeässä. Pimeäkuvaamista varten riistakameroihin on asennettu infrapunasalama, eikä eläimet näin ollen säikähdä.


Sopii myös oman tontin etävalvontaan

Riistakameraa voidaan käyttää myös alueen valvontaan. Esimerkiksi omalle mökkitielle viritetyllä riistakameralla saadaan tietoon, käykö alueella ulkopuolisia vieraita. Jokainen voi kuvata riistakameralla omaa pihaa ja kiinteistöjään. On oltava kuitenkin tarkkana, ettei riistakamera osoita esimerkiksi naapurin pihamaalle, sillä silloin voi kyseessä olla salakatselu.