Mikroaaltouunit

Suuri valikoima mikroaaltouuneja pöytätasolle sijoitettavaksi tai kalusteisiin. Toimitamme laitteet kotiin ja asennamme paikalleen tai voit tulla käymään lähimmässä Veikon Koneen myymälässä, jossa asiantunteva henkilökuntamme ottaa Sinut vastaan. Sama halpa hinta netissä ja myymälöissä!
Ladataan...

Laadukkaat mikrot ja mikroaaltouunit keittiöön

Mikroaaltouunit nopeaan ruoan lämmitykseen

Mikroaaltouunin avulla ruoanlaitto sujuu helpommin ja nopeammin. Sulatat ja kuumennat ruokasi muutamassa minuutissa tai valmistat herkullisia lämpimiä juomia. On myös malleja, joissa on lämpimänäpitotoiminto taikka grillaus, rapeutus tai höyrytys. Kuinka nopeasti mikroaaltouuni pystyy käsittelemään ruokia, riippuu osittain siitä, kuinka suurella teholla se voi lämmittää. Teho mitataan watteina, joten pidä silmällä tietoja ennen valinnan tekemistä, jos tiedät tarvitsevasi tehokkaampaa mikroa. Katso parhaat tarjoukset Veikon tarjouslehdestä ja tilaa uutiskirje pysyäksesi niistä ajantasalla tulevaisuudessakin!


Vapaasti sijoitettava tai integroitava mikroaaltouuni

Perinteinen vapaasti sijoitettava mikro on helppo valinta, joiden kohdalla kannattaa kiinnittää huomiota mikron väriin sillä se on kokonaan näkyvissä. Veikolta löydät mikroja valkoisesta, teräksiseen ja mustaan, joten pystyt varmasti tekemään niistä osan sisustusta. Vapaasti sjoitettavien mikrojen lisäksi Veikolta löytyy integroitavia mikroaaltouuneja, jotka asennetaan kalusteisiin. Silloin varmista, että keittiön hyllyjärjestelmässä on tilaa sekä varmista että mikroaaltouunisi mitat vastaavat paikkaa, johon aiot sijoittaa sen. Jos puolestaan haluat entistä enemmän joustavuutta ja tehokkuutta ruuanlaittoon niin valikoimastamme löytyy myös yhdistelmäuuneja, jotka yhdistävät perinteisen uunin toiminnot mikroaaltovalmistukseen.


Etsi sinulle sopiva mikroaaltouuni

Myös toiminnoilla on tietenkin väliä. Veikon Koneen laajasta mikroaaltouunivalikoimasta löydät kaikenlaisia ​​malleja ja toimintoja, jotta voit löytää juuri omaan keittiöösi sopivan vaihtoehdon. Valitse toimintojen, kuten automaattisten ohjelmien, höyrykeiton- tai grillitoiminnon, tai kosketusohjauksen ja perinteisen nupin välillä. Myös kokoja löytyy pienistä mikroista aina jopa 26 litran suurempiin mikroihin. Kaikki tunnetuilta valmistajilta Husqvarnasta, Siemensiin ja Whirlpooliin sekä moniin muihin. Saat varmasti omasi Veikon mikroaaltouunivalikoimasta.


Autamme mielellämme oikean mikroaaltouunin valinnassa

Jos haluat keskustella mikron ostosta tarkemmin myyjän kanssa, tervetuloa myymälään! Sinua lähimmän Veikon Kone -myymälän löydät myymälälistalta. Myös Veikon asiakaspalvelu auttaa tarvittaessa verkkokauppaan liittyvissä kysymyksissä, yhteystiedot löydät täältä.