Lukiokoneet

Veikolta löydät laajan valikoiman lukiolaisen ja korkeakouluopiskelijan käyttöön soveltuvia kannettavia tietokoneita. Palvelemme Sinua yli viidelläkymmenellä paikkakunnalla ympäri Suomea. Sama halpa hinta netissä ja myymälöissä!

Selaa tuotteita tuoteryhmittäin

Ladataan...

Kätevät kannettavat lukioon ja opiskeluun

Laaja valikoima lukio- ja ylioppilaskäyttöön soveltuvia koneita

Oletko lähdössä lukioon tai ovatko ylioppilaskirjoitukset edessä etkä tiedä minkälainen läppäri pitäisi hankkia? Ei hätää! Veikko on kerännyt valmiin listan lukiokäyttöön soveltuvia kannettavia tälle sivulle. Kaikki tällä sivulla olevat tietokoneet on testattu valmistajan toimesta yhteensopivaksi sähköisen ylioppilastutkinnon käyttöjärjestelmän (ABITTI / DIGABI OS) kanssa. Huomioithan kuitenkin, että osa kannettavista vaatii erillisen Wlan adapterin, josta on selkeästi mainittu tuotesivulla. Tuotesivuilla on myös linkki soveltuvaan Wlan adapteriin. Katso parhaat tarjoukset Veikon tarjouslehdestä ja tilaa uutiskirje pysyäksesi niistä ajantasalla tulevaisuudessakin!


Minkä tyyppinen kannettava tietokone kannattaa ostaa?

Miettiessäsi kannettavan tietokoneen ostamista, ajattele minkä tyyppistä kannettavaa tietokonetta tarvitset, huippuominaisuuksilla vai peruskäyttöön. Veikon teholuokitukset löytyvät jokaisen koneen tuotekuvasta, joten tiedät minkätasoista kannettavaa katsot. Apua etsintään saat myös Veikon kannettavan tietokoneen osto-oppaasta.