DVD ja BLU RAY -soittimet

Veikon valikoimasta löydät kaikki suosituimmat merkit ja mallit. Aina edulliseen hintaan, luotettavasti ja ammattitaidolla. Sama halpa hinta verkossa ja myymälässä.

Selaa tuotteita tuoteryhmittäin

Ladataan...

DVD- ja BluRay-soittimet fyysiseen medialaatuun

Laadukkaat DVD ja Blu-ray soittimet

Blu-ray-soitin on täydellinen lisä mihin tahansa kotiteatteriin ja Veikon Koneelta löydät varmasti omaan tarpeeseesi sopivan soittimen. Blu-ray soitin on edelleen täydellisin tapa saavuttaa paras mahdollinen kuvan- ja äänenlaatu elokuvien katsontaan. Uusimmat 4K Blu-ray-soittimet tarjoavat suuren bittinopeudet ääni- ja kuvavirtaa varten ja takaavat myös oikeat HDR-standardit kuten Dolby Visionin ja HDR10+. Tietysti myös Dolby Atmos ja DTS:X äänenlaadun tekniikat. Käy läpi Veikon Blu-ray- soitin valikoima jä löydä omasi valmistajilta kuten Sony ja LG. Katso parhaat tarjoukset Veikon tarjouslehdestä ja tilaa uutiskirje pysyäksesi niistä ajantasalla tulevaisuudessakin!


Miksi Blu-ray striimauksen sijaan?

Ensinnäkin tietysti katselukokemuksen takia. Jos sinulla on HDR-yhteensopiva 4K-televisio ja hyvä surround-äänijärjestelmä tai soundbar, ja haluat kokea mahdollisimman korkealaatuisen audiovisuaalisen sisällön, niin Blu-ray ja erityisesti Ultra HD Blu-ray mahdollistavat juuri tämän. Filmiltä Blu-raylle siiretty sisältö tarjoaa edelleen parempaa kuvan- ja äänenlaatua kuin mihin edes 4K-striimaus pystyy, joten jos olet todellinen elokuvien ystävä kannattaa ne katsoa Blu-rayn avulla.


Laajempi valikoima

Vaikka striimauspalveluista löytyykin uusimmat televisio-ohjelmat ja elokuvat niin on edelleen olemassa monia elokuvia ja ohjelmia, joita ei ole saatavana mistään palvelusta. Varsinkin Suomessa tulee ohjelman turhaan etsiminen Netflixistä tutuksi. Blu-ray elokuvien valikoima on laaja ja siihen kuuluu vanhempaakin tuotantoa, joita ei muualta löydy. Ja koska soittimet soittavat yhtä hyvin myös DVD-levyjä, ja jopa ylösskaalattuina versiona, on valikoima niin laaja kuin vain on mahdollista. Blu-rayhin ja DVD-levyihin on usein pakattu myös kasoittain extra sisältöä kuten Making of -dokumentteja ja muita vastaavia.


Voit oikeasti omistaa Blu-rayt

Jos todella rakastat elokuvaa tai sarjaa on sen omistaminen Blu-raynä ainoa oikea tapa omistaa se. Vaikuttavan kuvan ja äänenlaadun lisäksi Blu-ray-levyt varmistavat, että suosikkisisältösi on aina saatavilla. Valitettavasti suoratoistopalvelut usein poistavat sisältöä palveluistaan oikeuksien loppuessa. Et siis omista niistä löytyviä elokuvia ollenkaan ja itse asiassa et edes omista niitä digitaalisten palveluiden, kuten Amazon Primen tai Apple TV:n kautta ostettuina. Jotkut ovat huomanneet, että heidän ostamansa ohjelmat ja elokuvat on poistettu näistä palveluista, jättäen heidät ilman "ostamaansa" sisältöä.


Yhteysongelmat

Striimaus ja etenkin 4K-laatuisena vaatii vankan ja häiriöttömän nettiyhteyden. Vaikka nopeudet kasvavatkin vuosi vuodelta on edelleen katvealueita ja ongelmatilanteita, joiden aikana sisällön striimaus Netflixistä tai Amazon Primestä ei onnistukkaan. Jos et halua jäädä tyhjän päälle tällöinkään, ovat Blu-rayt erinomainen ratkaisu.