Kuivaavat pesukoneet

Laaja valikoima kuivaavia pesukoneita eri tarpeisiin laadukkaimmilta merkeiltä: Bosch, Samsung, Miele, Husqvarna, Cylinda, Siemens, Electrolux... Sama halpa hinta netissä ja myymälöissä!

Selaa tuotteita tuoteryhmittäin

Ladataan...

Kuivaavat pesukoneet huippuominaisuuksilla

Kuivaavat pesukoneet

Kuivaavat pesukoneet ovat uusimpia modernien teknologioiden yhdistelmäkoneita jotka on suunniteltu tekemään arjesta entistä helpompaa poistamalla pyykin kuivaamaan ripustaminen tai kuivausrumpuun siirtäminen arkielämästä. Koko pyykinpesuprosessi tapahtuu yhdessä laitteessa mikä säästää huomattavasti aikaa ja vaivaa sopien erityisesti kiireisten perheiden isompaan pesukäytöön. Samoin kuin uusimmista edestä täytettävistä pesukoneista, moderneista kuivaavista pesukoneista löytyy erilaisia automaattisia ja vaatteita hoitavia ominaisuuksia kuten höyrytoimintoja, jotka helpottavat jokapäiväistä vaatteiden pesua entisestään. 

Kuivaava Pesukone: Samsung, Bosch, Electrolux ja Miele

Samsungin kuivaavat pesukoneet tarjoavat innovatiivista teknologiaa ja tehokasta suorituskykyä. Niiden monipuoliset ominaisuudet, kuten höyrypesu ja älykkäät ohjelmat, takaavat puhtaat ja raikkaat vaatteet joka kerta.

Boschin kuivaavat pesukoneet ovat tunnettuja luotettavuudestaan ja energiatehokkuudestaan. Niiden älykkäät sensorit optimoivat pesu- ja kuivausprosessin, säästäen samalla sekä aikaa että energiaa.

Electroluxin kuivaavat pesukoneet yhdistävät tyylikkään muotoilun ja huippuluokan suorituskyvyn. Niiden erilaiset ohjelmat ja lisätoiminnot tarjoavat mahdollisuuden räätälöidä pesu- ja kuivausprosessi juuri omien tarpeidesi mukaan.

Miele tunnetaan laadustaan ja kestävyydestään, ja sen kuivaavat pesukoneet eivät tee poikkeusta. Mielessä yhdistyvät innovatiivinen teknologia ja huippuluokan materiaalit, jotka takaavat pitkäikäisen ja tehokkaan suorituskyvyn.

Tehokas kuivaava pesukone Veikon Koneelta

Veikon Koneen huippuvalikoima kattaa kuivaavat pesukoneet näillä ominaisuuksilla sekä kaikilla muilla tarvittavilla vaihtoehdoilla. Pienemmistä 8 kg pesukapasiteetin koneista aina kovempaankin tarpeeseen riittäviin 10 kg pesukapasiteetin koneisiin ja 1200 kierroksen linkouksesta aina 1600 kierroksen tehopesukoneisiin, myös lämpöpumpullisina. Suosikkimerkit, Husqvarnasta, Electroluxiin, Samsungiin, Mieleen ja moniin muihin takaavat pesukoneiden uusimmat teknologiat sekä laadun. Löydät varmasti juuri itsellesi sopivan pesukoneen, aina sopivaan hintaan. Asennuspalvelun ja vanhan laitteen poisviennin ansiosta pesukone tulee kätevästi käyttövalmiiksi kotiin asti.