Airfryerit

Veikon valikoimasta löydät kaikki suosituimmat merkit ja mallit. Aina edulliseen hintaan, luotettavasti ja ammattitaidolla. Sama halpa hinta verkossa ja myymälässä.

Selaa tuotteita tuoteryhmittäin

Ladataan...

Laadukkaat airfryer-laitteet - kiertoilmakypsentimet netistä

Airfryerilla herkulliset tulokset kotikeittiöön

Haaveiletko ranskalaisten tai kevätrullien paistamista kotona - herkullisen rapein tuloksin? Haluatko perinteisen rasvakeittimen vai rasvattomamman ja helposti puhdistettavan kiertoilmakypsentimen? Me Veikolla autamme löytämään sinulle sopivan rasvakeittimen kaikilla kokoluokilla ja erilaisilla automaattisilla ohjelmilla. Koska melkein mitä tahansa voi paistaa, rajoitukset asettaa vain halu kokeilla ja oma mielikuvitus. Tietysti airfryerit tulevat luotetuimmilta valmistajilta kuten Philips, OBH Nordica, Electrolux, Elvita ja Tefal. Löydä myös parhaat tarjoukset Veikon tarjouslehdestä sekä tilaa uutiskirje!


Perinteiset rasvakeittimet

Kun etsit klassista rasvakeitintä kannattaa ensin varmistaa, että sen kapasiteetti vastaa tarpeitasi. Esimerkiksi, jos haluat tehdä ranskalaisia ​​perunoita tai muuta paistettua ruokaa koko perheelle tai jos aiot kutsua ihmisiä illalliselle täytyy rasvakeittimen pystyä paistamaan tarpeeksi koko joukolle. Varmista siis, että siinä on tilaa yli kilolle ruokaa kerrallaan. Muista tietenkin, että suuremmalla kapasiteetilla varustetut koneet vievät myös hieman enemmän tilaa.


Airfryer ja öljy

Klassisessa rasvakeittimessä paistamiseen tarvitaan luonnollisesti öljyä. Siksi meiltä löydät rasvakeittimet, jotka suodattavat ja varastoivat jäähdytetyn öljyn automaattisesti. Suodatus pidentää öljyn parasta ennen päivämäärää ja se on samalla käytettävissä seuraavaa kierrosta varten.


Ilma- ja kiertoilmakypsentimet

Jos haluat hieman vähärasvaisemman vaihtoehdon tavalliselle rasvakeittimelle on kiertoilmakypsennin erinomainen vaihtoehto. Näiden rasvakeittimien avulla voit paistaa ruokaa ja saada yhtä rapeita tuloksia kuin perinteisellä ravakeittimellä vain murto-osalla öljystä. Usein vain ruokalusikallinen riittää ja joissain tapauksissa paisto onnistuu jopa kokonaan ilman öljyä.


Airfryer on helppo puhdistaa

Ayrfryerissa ruoanlaittoon liittyy myös se etu, että se on usein helppo puhdistaa tarttumattomalla pinnoitteella ja astianpesukoneen kestävillä osilla. Koska ne eivät tarvitse samoja öljymääriä, ne ovat myös helpompia ja turvallisia käyttää. Veikolta saat niin Philipsin Rapid Air -tekniikalla varustetut ilmakypsentimet kuin ja Electroluxin vastaavat.


Vinkkejä hyvään tulokseen airfryerilla

Menestyksen edellytyksenä on, että rasvakeitin pitää tasaisen lämpötilan ja että siinä on tarpeeksi öljyä suhteessa ruokaan. Näin saavutetaan rapea pinta ja vältetään liian öljyn imeytyminen ruokaan mikä voi tapahtua jos öljyn lämpötila laskee. Öljyn valinta on toinen ratkaiseva tekijä paistettaessa. Neutraali öljy, kuten rypsi- tai auringonkukkaöljy, on hyvä vaihtoehto kun et halua itse öljyn vaikuttavan makuun. On myös valmiiksi sekoitettuja paistoöljyjä, joilla on korkea kiehumispiste ja jotka toimivat parhaiten tietyissä lämpötiloissa.