Erillisuunit

Suuri valikoima kalusteisiin sijoitettavia uuneja parhailta merkeiltä: Siemens, Husqvarna, Bosch, Miele, Asko, Cylinda, Samsung, Electrolux, Smeg... Valikoimastamme löydät kaikki eri värit ja uusimmalla tekniikalla varustetut mallit. Halusitpa sitten pyrolyyttista puhdistusta, kelloautomatiikkaa, höyryä tai vaikka Sousvide -toimintoa - meiltä löytyy. Sama halpa hinta netissä ja myymälöissä!

Selaa tuotteita tuoteryhmittäin

Ladataan...

Kalusteisiin sijoitettavat erillisuunit helppoon ruoanlaittoon

Erillisuunit täydellisiin ruoanvalmistustuloksiin

Nykypäivän moderneissa erillisuuneissa on monia käteviä teknisiä ominaisuuksia sekä ruoanlaittoon että puhdistukseen. Veikolta löydät kaiken perusmalleista erillisuuneihin, joissa on edistyneet toiminnot kunnianhimoisemmallekin kotikokille, kuten esimerkiksi grillitoiminto, höyrytoiminto, tai teleskooppikannattimet. Valitse sinulle ja omaan ruoanlaittoon parhaiten sopiva vaihtoehto valmistajilta kuten Husqvarna, Siemens, Bosch, Electrolux, Smeg, Whirlpool, Cylinda ja Miele. Ennen kuin päätät mikä sisäänrakennettu uuni sopii sinulle on erityisen hyvä tietää kuinka helppoa harkitsemasi mallin puhdistus on. Joissakin uuneissa on ohjelmia, jotka puhdistavat uunin automaattisesti ja toiset vaativat puhdistusaineita. Monet sisäänrakennetuista uuneistamme on myös helppo puhdistaa pyrolyysin, katalyysin tai höyrypuhdistuksen ansiosta. Katso läpi Veikon tarjouslehti ja tilaa uutiskirje, jotta saat tiedon parhaista uunitarjouksista!


Erillisuuni kotileipurille

Pidätkö leipomisesta? Sitten erillisuuni, jossa on kiertoilmatoiminto on täydellinen valinta sinulle. Tämän toiminnon avulla lämpö jakautuu tasaisesti koko uuniin sekä kaikille tasoille, joten saat täydellisesti paistetun leivän vaikka sisällä olisi useita paistolevyjä samanaikaisesti. Pidä myös silmällä erillisuunimalleja, joissa on leivän ja pizzan leivontaohjelmia. Muita hyödyllisiä ominaisuuksia ovat matalan lämpötilan ohjelmat, joita voit käyttää leipataikinan kohottamisen helpottamiseen.


Erillisuunit kotikokeille

Niille, jotka valmistavat usein ruokaa ja haluavat kokeilla uusia asioita löytyy nykyisistä erillisuuneista monia älykkäitä ominaisuuksia, joista valita. Erillisuuni, jossa on paisto- tai kypsennyslämpömittari tai höyrytoiminto, saattaa olla kiinnostava valinta. Tai ehkä myös integroitu mikrotoiminto houkuttelee? Useista malleista löytyy myös erilaisia automaattisia ohjelmia ruoanlaiton avuksi sekä edistyneimmistä malleista jopa wifi-yhteys, jonka avulla reseptit voidaan ottaa suoraan käyttöön ja uunia hallita sovelluksen kautta.


Kokkaa lasten kanssa erillisuunilla

Jos sinulla on pieniä lapsia kannattaa valita erillisuuni, jossa on oven lukitus sekä lämpösuojattu uunin ovi, joka ei kuumene ulkopuolelta. Tämä pitää uteliaat sormet ja valmistettavat ruoat turvassa toisiltaan.


Saat apua energiamerkinnästä

Energiamerkintä on hyödyllinen erillisuunin ostopäätöstä tehdessä. Uunien tehokkain energialuokka on A+++ ja alin D. Energiamerkinnän avulla näet myös kuinka paljon energiaa kuluu kypsennystä kohden, kun käytät ylä- ja alalämpöä tai kiertoilmatoimintoa. Myös uunin tilavuus näkyy merkistä.


Erillisuunin asennus ja vanhan poisvienti

Uutta uunia ostaessa voit valita Veikon palveluista niin erillisuunin käyttöönoton ja asennuksen kuin vanhan laitteen poisvienninkin. Näin erillisuuni tuodaan kätevästi suoraan kotiin vanhan tilalle ja pääset samantien kokkaamaan ja leipomaan suosikkiruokiasi. Voit lukea tarkemmin Veikon palveluista täältä tai ottaa suoraan yhteyttä myymälään tai asiakaspalveluun jos haluat muita lisätietoja.