Mediatoistimet

Veikon valikoimasta löydät kaikki suosituimmat merkit ja mallit. Aina edulliseen hintaan, luotettavasti ja ammattitaidolla. Sama halpa hinta verkossa ja myymälässä.
Ladataan...

Mediatoistimet parhaan sisällön striimaukseen

Toista media puhelimestasi telkkariin

Jos olet kuten monet ihmiset, erilaiset suoratoistavat palvelut ovat jo muuttaneet tapaasi katsoa televisiota. Sen sijaan, että vain kytket television päälle, valitset kanavan ja katselet mitä tahansa kanavat sattuvat lähettämään sillä hetkellä, voit mediatoistimen avulla katsella elokuvia, urheilua, TV-ohjelmia ja kuunnella musiikkia tai pelata pelejä oman halusi mukaan "on demand". Sisältöä ei tarvitse ladata tai tallentaa, vaan televisioon yhdistetty mediatoistin striimaa dataa jatkuvasti netin kautta. Ja kun yhä enemmän sisältöä tulee saataville upealla 4K UHD laadulla, tällaisen suoratoiston suosio on kovassa nousussa. Veikon valikoimasta löydät niin Googlen Chromecastit kuin Applen Apple TV mediatoistimen sekä muiden valmistajien kuten Xiaomin ja Nokian vastaavat, joilla katsot kaikkien sisältöpalveluiden sisältöä televisioistasi ilman ongelmia. Katso parhaat tarjoukset Veikon tarjouslehdestä ja tilaa uutiskirje pysyäksesi niistä ajantasalla tulevaisuudessakin!


Mediatoistimien etuja

Jos etsit parasta resoluutiota, yksityiskohtia ja kuvan terävyyttä, on 4K Ultra HD -televisio ainoa oikea tapa sisällöstä nauttimiseen. Vaikka monissa uusissa televisioissa onkin älykkäitä ominaisuuksia, kaikki televisiot ja multimedian suoratoistolaitteet eivät välttämättä tarjoa kaikkia haluamiasi ominaisuuksia ja vaihtoehtoja. Jos television älyominaisuudet eivät kata kaikkia mieltymyksiäsi, voi mediatoistin antaa pääsyn monenlaiseen sisältöön ja ominaisuuksiin kuten uusimpaan 4K-sisältöön. Niillä voit yleensä myös kätevästi peilata sisältöä puhelimestasi television ruudulle. Useimmissa suoratoistolaitteissa on HDMI-liitäntä helppoon asennukseen eli voit käyttää tavallista HDMI-kaapelia joko HD- tai 4K-signaaleihin ilman yhteensopivuusongelmia.


Mediasoitin vs Smart TV

Suoratoistopalvelut löytyvät tietenkin älytelevisioistakin, joten mikä järki mediasoittimessa on? No, älytelevisiot ovat usein hitaampia yhdistämään verkkoon ja niiden ohjelmistot sekä laitteistot ovat myös usein mediatoistinten vastaavia hitaampia. Eli viiveet ja hitaus suoratoistopalveluiden käytössä on yleistä. Ohjelmistojen kohdalla, suoratoistopalvelut usein myös käyttävät suurimman osan ajastaan ja resursseistaan sovellusten kehittämiseen isojen mediayhtiöiden kuten Googlen ja Applen alustoille. Älytelevisioiden sovellukset jäävät usein päivityksissä taka-alalle.


Sopivan mediatoistimen valinta

TV-sisällön suoratoiston aloittamiseen tarvitset HDTV:n, kotiverkon ja laajakaistayhteyden sekä yhden käytettävissä olevista mediasoittimista. Lisäksi tarvitset tilauksen haluamistasi suoratoistopalveluista. Näitä löytyy eri mediatoistimella koko hurumykky aina Netflixistä ja HBO:sta Amazon Primeen ja kotimaisiin Ruutuun ja Yle Areenaan. Tarkista siis mitkä palvelut ovat tuettuja. Ja vaikka voitkin antaa sen mitä haluat katsella määrätä minkä mediatoistimen haluat ostaa, niin kannattaa myös tarkistaa omistatko jo ennestään multimediatoistoon pystyvän laitteen kuten pelikonsolin, älytelevision tai vastaavan.