Kuulokkeet urheiluun

Veikon valikoimasta löydät kaikki suosituimmat merkit ja mallit. Aina edulliseen hintaan, luotettavasti ja ammattitaidolla. Sama halpa hinta verkossa ja myymälässä.

Selaa tuotteita tuoteryhmittäin

Ladataan...

Urheilukuulokkeet kaikentasoiseen suoritukseen

Veikolta parhaat urheilukuulokkeet treenaamiseen

Veikon Koneelta löydät varmasti juuri sinulle sopivat urheilukuulokkeet ja muut puettavat älylaitteet treenaamiseen. Halusitpa sitten kätevät taskuun menevät nappikuulokkeet tai kovempaakin äänentoistoon kelpaavat sankakuulokkeet löydät Veikolta molemmat. Tietysti niin langallisina kuin langattomina sekä uusimilla toiminnoilla aktiivisesta melunvaimennuksesta aina ääniavustajiin asti. Luotetuimmat valmistajat kuten Huawei, Samsung, ja JBL takaavat että kuulokkeet ovat niin laadukkaat kuin kestävät. Katso parhaat tarjoukset Veikon tarjouslehdestä ja tilaa uutiskirje pysyäksesi niistä ajantasalla tulevaisuudessakin!


Kuulokkeet urheiluun

Meidän urheilukuulokkeet ovat täydellinen kumppani jokapäiväiseen liikuntaan tai suosikkikappaleisiin uppoamiseen kotona. Ja äänitekniikan kehittyessä urheilukuulokkeiden äänenlaatu on noussut harppauksin. Veikon valikoimasta löydät urheiluun tarkoitetut nappikuulokkeet, jotka mahtuvat taskuun niin langallisena kuin langattomina sekä kaikilla väreillä ja tyyleillä. Samoin mukavat sankakuulokkeet löytyvät jokaiseen tarpeeseen, niihin tilanteisiin kun nappikuulokkeiden äänenlaatu ei riitä ja haluat sulkea ulkopuolisen maailman täysin pois. Niin nappi- kuin sankakuulokkeista löytyy uusinta teknologiaa kuten melunvaimennusta, ambient sound- tiloja, sekä ääniavustajia.


Bluetooth urheilukuulokkeet

Langattomat bluetoothilla yhdistettävät kuulokkeet tuovat entistä enemmän vapautta arkielämän musiikista ja viihteestä nauttimiseen. Langattomat nappi- tai sankakuulokkeet eivät häviä äänenlaadussa langallisille ja ne ovat usein pakattu täyteen hyödyllisiä ominaisuuksia melunvaimennuksesta, pitkään akunkestoon, ja puheäänen vahvistukseen. 


Täysin langattomat urheilukuulokkeet

Täysin langattomat eli true wireless kuulokkeet vievät langattomuuden entistä pidemmälle yksittäisiin nappikuulokkeisiin integroidun bluetooth-yhdistettävyyden avulla. Mukana tulevat latauskotelot antavat niille myös entistä enemmän kuunteluaikaa. Veikolta saat nämä kaikki omaan tyylin sopivina sekä tietysti omaan budjettiin sopivin hinnoin.