Imurit

Suuri valikoima pölynimureita, varsi-imureita ja robotti-imureita. Kaikki laadukkaimmat merkit: Miele, Electrolux, Bosch, Neato, Roidmi, Xiaomi... Sama halpa hinta netissä ja myymälöissä!
Ladataan...

Veikon imureilla siivoat kodin joka nurkan

Laadukkaat imurit joka tarpeeseen

Täältä löydät pölynimurit perinteisistä imureista älykkäisiin robotti-imureihin useilta tunnetuilta tuotemerkeiltä kuten Electrolux, Bosch Miele ja monet muut. Meillä on pölynimureita eri hintaluokissa, ja kaikilla tärkeimmillä ominaisuuksilla, kuten pitkällä kantama, matalalla melutasolla, tehokkailla suodattimilla sekä tehokkaalla imuteholla ja vahvalla moottorilla. Suurimmalla osalla pölynimureitamme on säädettävä teho ja vaihdettavat suuttimet, jotta imuteho ja suutin voidaan helposti säätää puhdistamallesi pinnalle: olipa kyseessä kaakeli, laatat, puulattiat, laminaatti, huonekalut tai listat. Pääset eroon pölystä ja liasta pienimpään kulmaan asti. Katso parhaat tarjoukset Veikon tarjouslehdestä ja tilaa uutiskirje pysyäksesi niistä ajantasalla tulevaisuudessakin!


Perinteiset pölynimurit

Veikon laajasta valikoimasta saat perinteiset pölynimurit niin pölypussillisina kuin pussittomina ja ominaisuuksilla, jotka soveltuvat varmasti juuri sinun tarpeisiisi. Pestävät ja HEPA-filtterit, erityiset lemmikkieläinten karvoihin soveltuvat imurit, sekä hiljaiset Silent-mallit, kaiken saat Veikolta. Tietysti myös omaan tyyliin sopivilla väreillä sekä kaikilla lisäsuulakkeilla turbosuulakkeista parkettisuulakkeisiin asti. Valitse omasi Veikon pölynimureista!


Varsi-imurit ja rikkaimurit

Jos etsit johdosta vapaata imurointikokemusta et tule pettymään Veikon valikoimaan. Löydät niin Bosch, Electrolux, Miele, kuin OBH Nordica varsi-imurit, joilla on pitkät käyttöajat ja lyhyet latausajat, joissakin malleissa myös vaihdettavat akut, jotka tuovat lisäjoustavuutta. Löydät myös muut ominaisuudet kuten taittuvat varret sekä irroitettavat käsiosat. Ja jos kaipaat vielä kätevämpää imuria pienempään tarpeeseen saat Veikolta myös rikkaimurit.


Robotti-imurit

Älykkäät robotti-imurit tekevät siivouksesta helpompaa kuin koskaan, käännä vain robotti päälle ja istu alas rentoutumaan. Se tekee kaiken puolestasi. Veikon robotti-imuri valikoimasta saat niin suureen kuin pienempääkin tilaan sopivat robotti-imurit, jotka kartoittavat huoneet automaattisesti ja tarkasti ja jopa palautuvat takaisin latausasemaan kun lataus on vähissä. Sovellusohjauksen kautta voit säätää niin siivousaikaa kuin paikkaakin tarkasti. Veikolta saat robotti-imurit tunnetuilta merkeiltä kuten Roomba, iRobot, Xiaomi, Electrolux ja Elvita.


Tarvikkeet ja pölypussit

Tietysti saat Veikolta myös kaikki imurointiin tarvittavat tarvikkeet erilaisista suulakkeista pölypusseihin ja suodattimiin. Pidä imuristasi huolta tarvikkeilla ja se kestääkin kauemmin.