Hiiret

Veikolta löydät laajan valikoiman hiiriä tietokoneesi kaveriksi! Palvelemme Sinua yli viidelläkymmenellä paikkakunnalla ympäri Suomea. Sama halpa hinta netissä ja myymälöissä!

Selaa tuotteita tuoteryhmittäin

Ladataan...

Laadukkaat hiiret kotiin ja konttoriin

Langalliset ja langattomat tietokonehiiret

Laadukas hiiri tekee tietokoneen käytöstä helpompaa ja tehostaa työntekoa. Veikon Koneelta löydät laajan valikoiman langallisia ja langattomia hiiriä jokaiseen kukkaroon sopivilla hinnoilla ja jokaiseen tarpeeseen sopivilla teknisillä ominaisuuksilla. Tietenkin kaikilta tunnetuimmilta valmistajilta kuten Apple, HP, Lenovo, Logitech, ja Microsoft. Katso parhaat tarjoukset Veikon tarjouslehdestä ja tilaa uutiskirje pysyäksesi niistä ajantasalla tulevaisuudessakin!


Uusi hiiri työn helpottamiseksi

Hiiret voivat näppäimistöjen lailla olla joko langallisia tai langattomia. Klassista hiirtä liikutetaan hiirimatolla, kun taas ohjauspallohiirtä ei liikutella vaan siinä on kiinteä pallo, jota rullataan kohdistimen hallitsemiseksi. Jotkut ihmiset pitävät sitä mukavampana jokapäiväiseen kovempaan käyttöön. Optinen hiiri käyttää LED-valoa seuraamaan hiiren liikettä, kun taas laserhiiri käyttää laseria, joka on yleensä herkempi ja voi olla parempi valinta pelaamiseen tai graafiseen suunnitteluun. Löydät myös kompaktit hiiret matkustamiseen ja ergonomiset hiiret mukavuuden parantamiseksi.


Kaiken kattavat oheislaitteet

Jotta saat kaiken irti kannettavasta tai pöytäkoneesta on myös oheislaitteiden oltava kuosissa. Veikon Koneelta saat niin suuret kuin pienet näytöt, kaikilla resoluutioilla ja niin tavalliseen kuin pelikäyttöön. Samoin saat näppäimistöt ja hiiret kotiin, työhön ja pelaamiseen. Ja jos tarvitset apua tulostukseen, erityisiä ohjelmistoja, verkkolaitteita ja kaapeleita tai haluat päivittää pöytäkoneesi uusilla komponenteilla, niin nekin saat tietysti Veikolta. Aina sopivaan hintaan!


Lisäapua valintaan

Mietitkö eri tuotteiden välillä ja kaipaat apua valintaan? Olet tervetullut myymälään keskustelemaan vaihtoehdoista myyjiemme kanssa ja lisäksi asiakaspalvelumme auttaa verkkokauppaan liittyvissä kysymyksissä. Lähimmän myymälän löydät myymälälistalta ja asiakaspalvelun yhteystiedot täältä.