Tuotteet {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Tuotteet {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu

Parempi sisäilma ilmanpuhdistimella

Paranna kodin sisäilmaa ilmanpuhdistimella

Ilmanpuhdistin parantaa kotisi sisäilman laatua merkittävästi ja tuo helpotusta allergiaoireisiin. Veikon Koneelta löydät laajan valikoiman ilmanpuhdistimia jokaiseen kukkaroon sopivilla hinnoilla ja jokaiseen tarpeeseen sopivilla teknisillä ominaisuuksilla. Tietenkin kaikilta tunnetuimmilta valmistajilta kuten Canvac, Dunwore, Electrolux, Philips ja Mitsubishi. Katso parhaat tarjoukset Veikon tarjouslehdestä ja tilaa uutiskirje pysyäksesi niistä ajantasalla tulevaisuudessakin!

Mikä ilmanpuhdistin sopii minulle?

Ostaessa ilmanpuhdistinta kannattaa huomioida puhdistusteho (m3/h) ja tilasuositus (m2). Tämän lisäksi tietyissä malleissa on mahdollisuus etäohjata ja toimivat sovelluksella puhelimesta, mikäli haluat etäohjaus mahdollisuuden. Isompaan tilaan tarvitset tehokkaamman ja isomman ilmanpuhdistimen jotta laite pystyy ylläpitämään laadukkaan sisäilman tiloissa. Löytyy myös yksinkertaisia ja pienejä malleja jotka riittävät tavallisen huoneen tai pienemmän asunnon laadukkaan ilmanlaadun ylläpitoon, ja isompia tehokkaampia malleja jotka pitävät isonkin tilan ilman puhtaana.

Muut laitteet

Veikolta saat kaiken kokoisiin tiloihin sopivat laitteet sisäilman muokkaukseen erilaisilla erikoistoiminnoilla ajastuksesta, yö-toimintoihin. Kuiva ilma voi aiheuttaa niin iho- kuin hengitysongelmia mutta ilmankostuttimen avulla ongelma poistuu kätevästi. Liian kostea ilma puolestaan altistaa homeelle ja muille ongelmille mutta Veikon kosteudenpoistajat auttavat välttämään vahingot. Ilmalämpöpumput vähentävät lämpöhäviöitä ja voivat merkittävästi vähentää lämmityskustannuksiasi. Ne voivat myös parantaa sisäympäristöäsi puhdistamalla ja kosteuttamalla ilmaa aktiivisesti. Meiltä Veikon Koneelta löydät ilmalämpöpumput, jotka soveltuvat kaikkeen käyttöön huvilasta loma-asuntoon ja suurempiin tiloihin. Veikolta saat myös ilmalämpöpumppujen asennuksen turvallisesti ja asiantuntevasti.

Kotiintoimitus, asennuspalvelu ja vanhan laitteen poisvienti

Mikäli olet päivittämässä kodinkonetta uuteen, kauttamme saat myös kotiintoimituksen sekä vanhan laitteen poisviennin sekä uuden laitteen asennuspalvelun. Voit lukea tarkemmin Veikon palveluista täältä tai ottaa suoraan yhteyttä myymälään tai asiakaspalveluun jos haluat muita lisätietoja. Jos haluat tietää lisää uusista energiamerkeistä löydät täältä Veikon oppaan.

Copyright © 2021 Veikon Kone