Autohifi ja autonavigaattorit

Veikon valikoimasta löydät kaikki suosituimmat merkit ja mallit. Aina edulliseen hintaan, luotettavasti ja ammattitaidolla. Sama halpa hinta verkossa ja myymälässä.
Ladataan...

Navigoi kätevästi ilman huolta puhelimen akusta

Autokamerat ja autonavigaattorit

GPS-laitteiden avulla voit navigoida helposti ja turvallisesti tyhjentämättä älypuhelimen akkua ja leikata esimerkiksi aikaa pois työmatkasta tai pysyä kartalla ajaessasi tuntemattomankin alueen läpi. Olitpa sitten kotona tai ulkomailla, työ- tai huviajelulla, voit käyttää navigointilaitetta stressin helpottamiseen ja antaa sen opastaa sinut paikasta A paikkaan B nopeasti ja tehokkaasti. Veikon Koneelta löydät kattavan valikoiman GPS-laitteita Garminilta ja TomTomilta, eri kokoisina ja kaikilla ominaisuuksilla, autoon, moottoripyörään tai veneeseen. Katso parhaat tarjoukset Veikon tarjouslehdestä ja tilaa uutiskirje pysyäksesi niistä ajantasalla tulevaisuudessakin!


GPS-ominaisuuksia

Parhaan navigoinnin saamiseksi kannattaa aina varmistaa, että GPS-karttasi ovat kattavat ja ajan tasalla. Laitteiden mukana tulee yleensä esiladattuna ainakin Suomen ja Euroopan karttoja. Varmista, että valitset siis ajosuunnitelmiasi vastaavat kartat. Jos haluat nähdä alueen realistisen lintuperspektiivin, harkitse 3D-karttoja tukevaa mallia. Elinikäiset karttapäivitykset ovat myös yleisiä, ja ne voidaan ladata liittämällä laite tietokoneeseen USB-liitännän tai WiFin kautta tai älypuhelimeen, jossa on Bluetooth.


Turvallisempaa ajoa varten

Turvallisempaa ajoa varten laitteissa on usein äänineuvonta, joten voit kuunnella GPS:n antamia ohjeita risteys risteykseltä. Löydät jopa vaihtoehtoja, jotka tunnistavat käyttäjän antamat äänikomennot täyttä handsfree-navigointia varten. Lisämukavuutena malleista voi löytyä tiedotteet liikenne- ja sääolosuhteista reaaliajassa, joiden avulla voit välttää ruuhkat ja huonot kelit. GPS-satelliittinavigointilaitteet voivat tarjota myös muita ajoa helpottavia ominaisuuksia kuten päivityksiä, jotka varoittavat edessä olevista maksullisista teistä ulkomailla, tai vaaroista ja nopeusvalvontakameroista. Samoin reittien ja tietojen säädettävyys ajoneuvon mukaan voi olla mahdollista, eli voit vaihtaa käyttötarkoitusta henkilöautosta, pakettiautoon ja kuorma-autoon.


Mitä muuta ottaa huomioon navigaattoria valitessa?

Veikolta löydät malleja suurilla ja pienillä näytöillä, neljästä tuumasta seitsemään, ja jopa HD-laatuisina. Jos siis karttakuvan tarkkuus ja helppo näkyvyys on prioriteetti valitse laite sen mukaan. Suurin osa laitteista on tietysti telineasennettavia mutta kuitenkin helposti siirrettävissä ja Veikolta löydät sopivat laitteet niin kuljetusammattikäyttöön kuin moottoripyöräreissuun läpi Suomen. Tietysti saat meiltä myös navigaattorien lisävarusteet suojapusseista ja kantolaukuista, telineisiin, sekä kaapeleihin ja latureihin. Etsi siis Veikon valikoimasta oma navigaattorisi ja löydä tiesi kaikkialle!


Autokamerat 

Autokamera, tuulilasikamera tai dash cam, on pieni ja huomaamaton kojelautakamera, jossa on useita hyödyllisiä ominaisuuksia kuvaamisen lisäksi. Kuljettajan hälytysten avulla voit seurata ympärilläsi olevia ajoneuvoja. Etuosan törmäys-, kaistanvaihto- ja "Liiku"-hälytykset parantavat tilannetietoisuutta ja voivat auttaa vakuutuksen käsittelyssä vahingon sattuessa.