Veikon Koneen toimitustavat

 

 

Nouto myymälästä = Toimitus tavarantoimittajan varastosta myymälään

Voit valita verkkokauppatilauksesi toimitettavaksi lähimpään myymälään täysin ilmaiseksi. Saat tekstiviestin kun tuote on noudettavissa. Tämä on mitä mainion vaihtoehto kun asut paikkakunnalla, jolta löytyy Veikon Koneen myymälä ja et tarvitse tuotetta kotiovelle.

Katso myymälöiden yhteystiedot tästä.

 

 

Nouto postista

Pienempien tuotteiden toimitus onnistuu kätevästi valitsemaasi Postin toimipisteeseen.

 

 

Kotiinkuljetus

Kotiinkuljetus on helppo tapa vastaanottaa lähetys, toimitustapa sisältää sisäänkannon. Pienemmät toimitetaan haluamaasi osoitteeseen. Isommista lähetyksistä kuljetusliike sopii kanssasi toimitusajankohdan. 

 

 

Toimitus myymälästä

Kuten kotiinkuljetus, mutta hieman nopeampi, koska tuote toimitetaan kotiosoitteeseen Veikon myymälän varastosta Postin toimituksena.

 

 

Ovelle - toimitus

Ovelle - toimitustavalla saat tilauksesi ulko-oven (jkerrostaloissa rapun ulko-oven) välittömään läheisyyteen, myös isot kodinkoneet jos siihen on esteetön pääsy pumppukärryillä.

 

 

 

Toimitusaika

 

Arvioitu toimitusaika ilmoitetaan tuotekohtaisesti tuotteen tiedoissa. Verkkokauppatilauksen toimitusaika on normaalisti 4-8 arkipäivää, mutta osalla tuotteista on pidempi toimitusaika. Mikäli tilauksella on useampi tuote ja tuotteiden toimitusajat ovat eri pituisia tai tilauksella olevat tuotteet lähetetään eri varastoiltamme, saatetaan tilaus toimittaa osatoimituksena.

 

Katso tarkemmat toimitusehdot täältä.

Toimitus ovelle itsellesi sopivaan aikaan klo 9-21. Seurattavissa.

Kaupungialueilla voit valita toimitusjan useista eri vaihtoehdoista. Haja-asutusalueilla saat puhelinsoiton etukäteen. Lähetyksen kulkua voi seurata netissä tai OmaPosti-sovelluksella. Posti on kotimainen ja ympäristövastuullinen valinta.

Voit myös varata tuotteen myymälästä

 

Säästä aikaa ja rahaa varaamalla tuote haluamaasi myymälään Veikon Koneen verkkokaupasta. Varaaminen on täysin ilmaista ja myymälävaraus on voimassa 24 tuntia.

 

Tutustu Veikon Koneen palveluihin

 

Veikon kattavaan lisäpalvelutarjontaan kuuluu esimerkiksi asennuspalvelumme ja vanhan laitteen poisvienti.

 

 

30 päivän vaihto- ja palautusoikeus

 

Tarjoamme verkkokaupasta ostetuille tuotteille täyden 30 vuorokauden palautusoikeuden, kun olet rekisteröitynyt käyttäjä (normaalisti 14 vuorokautta).

 

Katso lähin Veikon Koneen myymäläsi

 

Myymälöissä saat ensiluokkaista henkilökohtaista palvelua. Veikon Koneita on jo lähes 60 ympäri Suomen. 

Asiakaspalvelumme apunasi

 

0201 124 200
myynti@veikonkone.fi
avoinna ma-pe klo 10-18