Pelikuulokkeet

Veikolta löydät laajan valikoiman pelikuulokkeita parhailta merkeiltä kuten Asus, L33T, Lenovo ja Deltaco gaming! Palvelemme Sinua yli viidelläkymmenellä paikkakunnalla ympäri Suomea. Sama halpa hinta netissä ja myymälöissä!

Selaa tuotteita tuoteryhmittäin

Ladataan...

Pelikuulokkeet pelikenttien valloitukseen

Laadukkaat ja tasokkaat pelikuulokkeet

Upeat grafiikat ja sujuva pelattavuus ovat ratkaisevan tärkeitä mukaansatempaavalle pelikokemukselle, mutta älä aliarvioi myöskään äänen tärkeyttä. Parhaat pelikuulokkeet tarjoavat syvän mukaansatempaavaa ääntä, joka herättää suosikkipelisi eloon aivan uudella tavalla, lisäten draamaa ja jännitystä ja antaen sinun reagoida hienovaraisiinkin ääniin, jotka muuten saattaisivat jäädä välistä. Ja jos nautit pelaamisen sosiaalisesta ulottuvuudesta, hyvät pelikuulokkeet laadukkaalla mikrofonilla ovat korvaamaton etu. Veikon kattavasta pelikuulokevalikoimasta saat uusimmat huippumallit niin PC, Playstation kuin Xbox käyttöönkin tunnetuilta valmistajilta kuten Asus, Corsair, L33t, HyperX, Logitech, ja Deltaco.


Pelikuulokkeiden etuja

Parhaat pelikuulokkeet tarjoavat mukaansatempaavan pelikokemuksen runsaalla äänellä ja helposti säädettävillä asetuksilla. Pelikuulokkeet eroavat perinteisistä kuulokkeista kahdella tärkeällä tavalla: äänenlaadullaan ja kyvyllään kommunikoida muiden pelaajien kanssa online-moninpeleissä. Surround-äänitekniikka on sisäänrakennettu pelikuulokkeisiin, mikä lisää todellisuutta peleihin. Näillä pelaajat saavat selvän kilpailuedun ja voivat reagoida välittömästi hienovaraisiinkin äänivihjeisiin, kuten askeleisiin selän takana tai muuhun lähialueen toimintaan. Mikrofonilla varustetut Bluetooth-pelikuulokkeet yhdistyvät pelilaitteeseen, jotta pelaaja voi puhua muiden kilpailijoiden kanssa koko onlinepelin ajan, mikä tekee pelistä entistä hauskempaa ja elävämpää.


Parhaiden pelikuulokkeiden valinta

Poikkeuksellisen äänenlaadun lisäksi on otettava huomioon myös muita tekijöitä pelikuulokkeita ostaessa. Vaikka se saattaa tuntua ilmiselvältä asialta, mukavien pelikuulokkeiden valitsemisen tulisi olla etusijalla, koska pelisessiot voivat kestää useita tunteja. Etsi siis kuulokkeita, joissa on pehmustetut tai vaahtomuoviset pääpannat ja korvakupit. Langattomat pelikuulokkeet ovat paras vaihtoehto jos haluat nousta ylös ja venytellä ilman huolta johtoihin kompastelusta mutta langallisissa ei tarvitse huolehtia akun loppumisesta. Monia kuulokkeita voi käyttää langattomana tai langallisena. Äläkä unohda varmistaa ostaessasi kuulokkeita Playstationia, Xboxia tai Nintendo Switchiä varten, että pelikuulokkeet ovat yhteensopivat haluamasi pelialustan kanssa.


Muista myös pelihiiret, -näppäimistöt sekä muut pelivarusteet

Pelikuulokkeiden kaveriksi tarvitset tietysti myös huippuluokan pelihiiren, jotta pelisuorituksesi ei kärsi matalasta DPI:stä tai näppäinten puutteesta. Ja pelituntuman viimeistelyyn täydelliseksi voit hankkia myös vankat ja kestävät pelinäppäimistöt, tyylikkäät pelihiirimatot, sekä ergonomiset pelituolit ja pöydät. Nekin löydät varmasti ja helposti Veikon Koneen Gaming -valikoimasta!