Palvelut

Myymälöissä henkilökohtainen palvelu on ensiluokkaista, mutta tiesitkö, että tarjoamme kattavan määrän lisäpalveluita kaupanteon ulkopuolellakin? Näitä ovat esimerkiksi paljon kehutut kuljetus- ja asennuspalvelumme.

Palvelut

Joustava maksuaika

Aktiiviraha on jatkuva luotto, jonka todellinen vuosikorko laskettuna 1500 euron käytössä olevalle luottosaldolle on 24,28 % ja maksettava kokonaismäärä 1684,08 euroa. Laskennassa on otettu huomioon kuukausimaksu, joka on 0,01% luottorajasta päivää kohden, 4,56 euroa kuukaudessa, kuitenkin enintään 150 euroa vuodessa ja nimelliskorko 15,56 % (9/2019). Todellisen vuosikoron laskennassa oletetaan, että luotto myönnetään vuodeksi ensimmäisestä nostosta, jäljellä oleva luoton pääoma ja luottokustannukset tulevat viimeisellä maksuerällä kokonaan maksetuiksi, luotto maksetaan takaisin 12 saman määräisenä 140,34 euron kuukausieränä ja, että luottokustannukset otetaan huomioon nostojen ja pääoman takaisinmaksujen mukaisesti luottosopimuksessa sovitulla tavalla. Luoton myöntää Handelsbanken Rahoitus Oyj, Itämerenkatu 11-13, Helsinki.

Kotiinkuljetus ja vanhan laitteen poisvienti

Olipa ostoksesi pieni tai suuri, kuljetamme sen nopeasti kotiisi tai työpaikallesi.
Vanhan laitteen poisvienti hoituu myös kätevästi samalla kertaa.

Huomioithan, että kun tilaat vanhan laitteen poisviennin, niin tämä kattaa yhden laitteen poisviennin. Tilatessasi useampia tuotteita, voit myös tilata useamman vanhan laitteen poisviennin. Vanhan laitteen poisvienti on saatavilla vain kodinkonetilauksissa. Tarkemmat tiedot kuljetuksesta sekä hintatiedot löydät täältä.

Asennuspalvelu

Osalle tuotteistamme on saatavilla asennuspalvelu suoraan verkkokaupastamme,asennuksen takuu on 3kk ja saatavuus näkyy tuotteen sivulla. Jos tarvitset laitteellesi ammattitaitoisen asennuksen ja kyseiselle tuotteelle sitä ei ole mahdollista tilata verkkokaupastamme, ota ennen tuotetilausta yhteyttä suoraan lähimpään myymälääsi ja tilaa sekä tuotteet että asennus myymälästä, niin kokonaistoimitus onnistuu parhaiten kerralla kuntoon.

Veikon Turva-tuotevakuutus 

Veikon Turva jatkaa valmistajan antamaa takuuta ja/tai kattaa äkillisiä, ulkoisia, tapaturmaisia vahinkoja. Veikon Turvan jatkaessa valmistajan antamaa takuuta, ei sinun koskaan tarvitse maksaa minkäänlaista omavastuuta.

Veikon Turvan avulla voit saada kotihuoltopalvelun isoille kodinkoneille ja televisioille, kun hankit Veikon Turvan ostaessasi uutta tuotetta Veikon Koneen myymälästä. Vahinkotapauksissa on pieni omavastuu, mutta kokonaisuutena Veikon Turva kannattaa hankkia uudelle hyvälle tuotteelle.!

Takuu- ja huoltopalvelu

Kaikilla tuotteillamme on valmistajan tai virallisen maahantuojan myöntämä takuu. Takuuaika vaihtelee yleensä 1-3 vuoden välillä. Tuotekohtaiset takuutiedot selviävät tuotetiedoista. Alkuperäinen kuitti tai sen kopio on säilytettävä;, jotta takuu voidaan todentaa.

Takuuasioissa pyydämme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme tai lähimpään myymälään.

DNA:n ja Elisan liittymät sekä laitteet

Myymälöistämme saat DNA:n ja Elisan uusimmat liittymät sekä laitteet edullisesti ja vaivattomasti.

2020 Veikon Kone © Toteutus: Lamia