Palvelut

 

Joustava maksuaika

Asioidessasi liikkeissämme voit maksaa ostoksesi sinulle sopivissa tasaerissä. Hyödynnä edulliset maksuaikatarjoukset ja hanki tarvitsemasi tuotteet kotiisi sinulle sopivin kuukausierin. Mukaasi myymälään tarvitset kuvallisen henkilöllisyystodistuksen, ajokortin tai passin.  Lue lisää joustavasta maksamisesta.

 

Kotiinkuljetus ja vanhan laitteen poisvienti

Olipa ostoksesi pieni tai suuri, kuljetamme sen nopeasti kotiisi tai työpaikallesi.

Vanhan laitteen poisvienti hoituu myös kätevästi samalla kertaa.

Huomioithan, että kun tilaat vanhan laitteen poisviennin, niin tämä kattaa yhden laitteen poisviennin. Tilatessasi useampia tuotteita, voit myös tilata useamman vanhan laitteen poisviennin. Vanhan laitteen poisvienti on saatavilla vain kodinkonetilauksissa. 

 

Asennuspalvelu

Osalle tuotteistamme on saatavilla asennuspalvelu suoraan verkkokaupastamme,asennuksen takuu on 3kk ja saatavuus näkyy tuotteen sivulla. Jos tarvitset laitteellesi ammattitaitoisen asennuksen ja kyseiselle tuotteelle sitä ei ole mahdollista tilata verkkokaupastamme, ota ennen tuotetilausta yhteyttä suoraan lähimpään myymälääsi ja tilaa sekä tuotteet että asennus myymälästä, niin kokonaistoimitus onnistuu parhaiten kerralla kuntoon.

 

Veikon Turva-tuotevakuutus 

Veikon Turva jatkaa valmistajan antamaa takuuta ja/tai kattaa äkillisiä, ulkoisia, tapaturmaisia vahinkoja. Veikon Turvan jatkaessa valmistajan antamaa takuuta, ei sinun koskaan tarvitse maksaa minkäänlaista omavastuuta.

Veikon Turvan avulla voit saada kotihuoltopalvelun isoille kodinkoneille ja televisioille, kun hankit Veikon Turvan ostaessasi uutta tuotetta Veikon Koneen myymälästä. Vahinkotapauksissa on pieni omavastuu, mutta kokonaisuutena Veikon Turva kannattaa hankkia uudelle hyvälle tuotteelle.!

 

Takuu- ja huoltopalvelu

Kaikilla tuotteillamme on valmistajan tai virallisen maahantuojan myöntämä takuu. Takuuaika vaihtelee yleensä 1-3 vuoden välillä. Tuotekohtaiset takuutiedot selviävät tuotetiedoista. Alkuperäinen kuitti tai sen kopio on säilytettävä;, jotta takuu voidaan todentaa.

Takuuasioissa pyydämme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme tai lähimpään myymälään.

 

DNA:n ja Elisan liittymät sekä laitteet

Myymälöistämme saat DNA:n ja Elisan uusimmat liittymät sekä laitteet edullisesti ja vaivattomasti.