Tietokoneet

Veikolta löydät laajan valikoiman läppäreitä ja pöytäkoneita parhailta merkeiltä kuten Lenovo, HP, Apple, Acer ja Asus. Palvelemme Sinua yli viidelläkymmenellä paikkakunnalla ympäri Suomea. Sama halpa hinta netissä ja myymälöissä!
Ladataan...

Tehokkaat tietokoneet kannettavista pöytäkoneisiin

Tietokone töihin, opiskeluun tai pelaamiseen

Etsitpä suuritehoista tietokonetta PC-pelien pelaamiseen ja viihteeseen, kätevää kannettavaa elokuvien suoratoistoon ja yhteyden pitämiseen matkoilla tai edullista tietokonetta tekstinkäsittelyyn ja sosiaaliseen mediaan, Veikon uusimmilla pöytäkoneilla ja kannettavilla löydät tarpeisiisi sopivan tasapainon siirrettävyyden ja tarvitsemasi suorituskyvyn sekä tehon kanssa. Veikon Koneen laajasta valikoimasta löydät kannettavat tietokoneet, pöytäkoneet ja lukiokoneet. Löydä oma tietokoneesti tunnetuilta ja luotetuilta valmistajilta kuten HP, Acer, Asus, Lenovo, MSI, ja Apple. Katso läpi myös uusimmat tarjoukset ja lue Veikon tarjouslehti.


Kannettavalla tietokoneella suorituskykyä menoon mukaan

MacBookit ja PC-kannettavat tasapainottavat siirrettävyyden tarvitsemasi suorituskyvyn ja tehon kanssa. Löydä ihanteellinen kannettava tietokone vertaamalla kannettavan omaamia ominaisuuksia. Kannettavan tietokoneen kokoon ja painoon vaikuttavat näytön koko, sisäänrakennettujen tallennuslaitteiden tyyppi ja kapasiteetti sekä akun koko. Järjestelmämuisti ja suorittimen teho määräävät kuinka monimutkaisia ohjelmia voit suorittaa, kuinka monta ohjelmaa voi avata samanaikaisesti ja kuinka nopeasti kyseiset ohjelmat toimivat. Katso mitkä ominaisuudet sopivat sinulle tarkemmin kannettavan osto-oppaasta!


Pöytätietokoneella pysyt tehokkaana

Pöytätietokoneet tunnetaan tehokkaammista prosessoripiireistään ja suuremmista kiintolevyistä eli noin yleensä paremmasta tehokkuudesta. Niillä hoidat siis enemmänkin suorituskykyä vaativat toiminnot video- ja kuvaeditoinnista 3D-mallinnukseen. Ne ovat myös helpommin päivitettävissä erikseen ostettavilla ja asennettavilla komponenteilla, joilla voit räätälöidä juuri omaan käyttöön sopivan kokoonpanon. Näistä syistä parhaat pelitietokoneet ovatkin pöytätietokoneita. Tietysti pöytäkoneen käyttöön tarvitset sopivan näytön sekä hiiren ja näppäimistön ellei kyseessä ole niin kutsuttu All-in-One pöytäkone.


Lukiokoneet ja pelikoneet

Veikon valikoimaan kuuluvat myös erityisesti lukiokäyttöön sopivat kannettavat tietokoneet. Nämä läppärit on valmistajan puolesta testattu sopivaksi sähköisen ylioppilastutkinnon käyttöjärjestelmän (ABITTI/DIGABI OS) kanssa. Samoin Veikolta saat erityisesti pelikäyttöön sopivat läppärit ja pöytäkoneet uusimilla Intel ja AMD tehoprosessoreilla ja NVIDIA näytönohjaimilla. Näistä ei teho varmasti lopu kesken ja vastustajat jäävät jalkoihin.


Kaiken kattavat oheislaitteet

Jotta saat kaiken irti kannettavasta tai pöytäkoneesta on myös oheislaitteiden oltava kuosissa. Veikon Koneelta saat niin suuret kuin pienet näytöt, kaikilla resoluutioilla ja niin tavalliseen kuin pelikäyttöön. Samoin saat näppäimistöt ja hiiret kotiin, työhön ja pelaamiseen. Ja jos tarvitset apua tulostukseen, erityisiä ohjelmistoja, verkkolaitteita ja kaapeleita tai haluat päivittää pöytäkoneesi uusilla komponenteilla, niin nekin saat tietysti Veikolta. Aina sopivaan hintaan!