Puhelimet

Veikolta löydät kaikki parhaat puhelinmerkit. Katso myös ostetuimmat puhelimet Veikon Facebook sivuilta ja löydä omasi.

Selaa tuotteita tuoteryhmittäin

Ladataan...

Laadukkaat älypuhelimet ja kännykät joka taskuun

Osta puhelin netistä

Peruspuhelimista uusimpiin älypuhelimiin, matkapuhelimet pitävät maailman yhteydessä toisiinsa. Etsitkö uusinta teknologiaa sisältävää älypuhelinta? Tai arkikäyttöön sopivaa peruspuhelinta? Veikon Koneen kattavan puhelinvalikoiman avulla löydät oikean puhelimen tarpeisiisi ja mieltymyksiisi katsomatta. Kaikilta tunnetuilta ja luotetuilta valmistajilta Applesta, Samsung, Xiaomi, Oneplus, Motorola, ja Honor puhelimiin. Saat varmasti omasi!


Itselle sopiva puhelin - Apple iPhone, Samsung Galaxy ja muut

Kun harkitset uutta puhelinta on monia asioita, jotka kannattaa ottaa huomioon ostoksen tekemisessä. Haluatko turvallisen ja luotettavan Applen iOS käyttöjärjestelmään pohjaavan puhelimen? Vai joustavamman ja muokattavamman Androidin? Jos olet kova kuvaamaan kannattaa tietysti kiinnittää huomiota kameran laatuun megapikseleistä eri linsseihin ja jos puolestaan haluat pelata mobiilipelejä niin suorituskyky kuten RAM-muisti ja prosessori nousevat pääosaan. Tallennustilaa ja akunkestoa tarvitaan tietysti aina. Mihin tahansa käyttöön puhelin onkaan tulossa, niin löydät sen Veikolta. Voit myös katsoa Veikon top 10 myydyimmät puhelimet, jos haluat nähdä mitkä ominaisuudet ovat suosituimpia tänään!


Uusimmat teknologiat älypuhelimissa

Paljon on muuttunut mobiililaitteiden maailmassa viime vuosien aikana, joten on hyvä tutkia uusinta tekniikkaa ennen ostoksen tekemistä. Esimerkiksi näihin kannattaa kiinnittää huomiota:


5G teknologia - älypuhelin

5G puhelimet ovat seuraavan sukupolven mobiilidatayhteydellä varustetuja, joka tuo erittäin nopeat nopeudet, parantaa luotettavuutta ja yhteyden vakautta 4G:hen verrattuna. Tämä tekee niistä erinomaisia online-pelaamiseen, elokuvien suoratoistoon ja suurten tiedostojen nopeaan lataamiseen. Etsi oma 5G-puhelimesi täältä!


Dual SIM eli kahden SIM-kortin käyttö

Mahdollisuus kahden SIM-kortin yhtäaikaiseen käyttöön on nykyään jo yleinen ominaisuus ja on käytännöllinen muun muassa, jos sinun tarvitsee olla tavoitettavissa niin työn kuin yksityiselämän puolesta etkä halua kantaa kahta puhelinta. Toinen SIM-paikka saattaa kuitenkin käyttää muistikorttipaikkaa, joten jos tarvitset molempia niin asia kannattaa tarkistaa.


Älypuhelimen langaton ja pikalataus

Puhelimen nopea lataaminen voi merkitä eroa tuntien huolettoman käytön tai lähimpään kahvilaan pistorasian löytämiseksi juoksun välillä. Pikalataus onkin siksi yhä suositumpi ominaisuus, jota löytyy valmistajien lippulaivamalleista. Sama pätee langattomaan lataukseen, jossa lataus tapahtuu ilman johtoja tai liittimiä tehden arkielämästä entistä huolettomampaa.


Puhelintarvikkeet kaikkeen tarpeeseen

Tietysti puhelimille tarvitaan myös erilaiset lisälaitteet, jotka tuovat lisäpotkua niiden käyttöön arjessa. Veikon valikoimasta löydät niin latauskaapelit ja lisävirtalähteet kuin suojakalvot, kuoret ja kotelot. Näillä varmistat ettei virta koskaan lopu kesken ja etteivät pikkuvahingot haittaa menoa. Myös lisätallennustilan saat tarvittaessa Veikolta muistikorttien muodossa. Uuden puhelimen seuraksi voi myös olla syytä hankkia laadukkaat kuulokkeet, jotta musiikin kuuntelusta tulee entistä mukaansa tempaavampaa. Löydät valikoimastamme niin kätevät täysin langattomat kuulokkeet kuin vastamelukuulokkeet puhelinvalmistajilta itseltään ja muilta liikkuvaan äänentoistoon erikoistuneilta valmistajilta.


Iskikö valinnanvaikeus?

Oletko puun ja kuoren välissä tuotevalinnassa? Olet tervetullut myymälään keskustelemaan myyjiemme kanssa juuri sinun tarpeisiisi sopivan puhelimen löytämiseksi. Myös asiakaspalvelumme auttaa mielellään verkkokauppaan liittyvissä kysymyksissä. Itseäsi lähimmän myymälän pystyt löytämään myymälälistalta ja asiakaspalvelun yhteystiedot ovat täällä.