Tarvikkeet

Veikon valikoimasta löydät kaikki suosituimmat merkit ja mallit. Aina edulliseen hintaan, luotettavasti ja ammattitaidolla. Sama halpa hinta verkossa ja myymälässä.
Ladataan...

TV- ja äänitarvikkeet jokaiseen tarpeeseen

Tarvikkeet televisioon ja kotiteatteriin

Uusimpien televisioiden, soundbarien, kaiuttimien, kuulokkeiden ja muiden laitteiden tueksi tarvitaan tietenkin myös erityisesti niille suunnitellut tarvikkeet. Söikö koira kaukosäätimen tai antenni- tai HDMI-johdon? Tai haluatko asentaa television seinälle ja tarvitset telineen? Tai tarvitsetko valkokangasta tai jotain muuta AV- tai sähkötarviketta? Kaikki nämä sekä kaikki muut tarvikkeet auringon alla löydät Veikon kattavasta tv- ja äänitarvikkeiden valikoimasta, joilla saat varmasti kaiken irti uusimmista ja vähän vanhemmistakin laitteista. Katso parhaat tarjoukset Veikon tarjouslehdestä ja tilaa uutiskirje pysyäksesi niistä ajantasalla tulevaisuudessakin!


Kaukosäätimet jokaiselle televisiolle

Olipa kyseessä kadonneen kaukosäätimen korvaaminen tai kaikkien laitteiden ohjaaminen yhdestä säätimestä, Veikon kaukosäädin valikoimasta löydät varmasti ratkaisun tarpeeseesi. Meiltä löydät niin valmistajien itsensä kuten Finluxin valmistamat vaihtokaukosäätimet kuin One For Allin erityisesti eri valmistajien televisioille tarkoitetut kaukosäätimet. Philips, Sony, Samsung, LG. Näille kaikille löytyy kaukosäädin erikoisnappuloilla. Sekä tietysti universaalit kaukosäätimet ja säätimet, joilla säädät kaikkia laitteita yhden kaukosäätimen kautta.


Telineet ja tv-pöydät kaikenkokoisille telkkareille

Suuri taulutelevisio on täydellinen lisä minkä tahansa olohuoneen tai makuuhuoneen sisutukseen ja television seinälle kiinnittäminen nostaa niin katselukokemusta kuin television esteettistä sopivuutta entisestään. Säädettävän TV-seinätelineen avulla voit löytää täydellisen asennon televisiollesi ja pitää sen vankasti paikallaan, kun löydät ihanteellisen katselukulman. Veikon valikoimasta löydät TV-telineet kaiken kokoisille telkkareille niin valmistajilta itseltään kuten Samsung, ja muilta valmistajilta kuten One For All ja Deltaco. Täältä löydät myös vaihtokehykset Samsungin the Frame televisioihin.


Johdot ja antennit tv ja äänikäyttöön

Ovatko vanhat johdot loppuun kuluneita? Vai tarvitsetko uuden HDMI-kaapelin vaikkapa soundbarin liittämiseen? Veikon kattavasta johtovalikoimasta löydät niin HDMI-kaapelit kuin RCA- ja optiset kaapelitkin luotettavilta valmistajilta kuten Sinox, Club 3D, Goobay, ja Wave. Samoin löydät tv-antennit niin sisä- kuin ulkokäyttöön 3G/4G suodattimilla sekä automaattisella signaalin vahvuuden säädöllä.


Sähkötarvikkeet ja muut tarvikkeet sekä AV-laitteet

Veikon sähkötarvikkeiden valikoimasta löydät kaikki eri laitteiden kanssa tarvittavat tarvikkeet. Olitpa lähtemässä matkoilla ja siten matka-adapterin tarpeessa tai etsimässä Nexa ovikelloa, löydät ne täältä. Ja tietysti saat kaiken mittaiset ja eri määrillä pistokkeita varustettu jatkojohdot ja haaroittimet niin sisä- kuin ulkokäyttöön. Näiden lisäksi muista tarvikkeista löydät muun muassa CI+ kortinlukijat maksukanavien käyttöön sekä Lencon levysoitin tarvikkeita. Valikoimastamme on tarvittaessa saatavana myös valkokankaat projektoreille.