Parranajokoneet ja trimmerit

Suuri valikoima parranajokoneita, trimmereitä ja muita miesten karvanpoistoon liittyviä tuotteita. Kaikki laadukkaimmat merkit: Philips, Braun, Wahl, Remington... Sama halpa hinta netissä ja myymälöissä!
Ladataan...

Laadukkaat parranajokoneet ja trimmerit

Parranajokoneet, partatrimmerit, monitoimitrimmerit, terät ja tarvikkeet

Veikon Koneelta löydät laajan valikoiman parranajokoneita ja trimmereitä kuten johdolliset ja johdottomat parranajokoneet, partatrimmerit, monitoimitrimmerit, vartalotrimmerit, hygieniatrimmerit, sekä terät ja tarvikkeet, jokaiseen kukkaroon sopivilla hinnoilla ja jokaiseen tarpeeseen sopivilla ominaisuuksilla. Tietenkin kaikilta tunnetuimmilta valmistajilta kuten Babyliss, Braun, Wahl, Philips, ja Remington. Katso parhaat tarjoukset Veikon tarjouslehdestä ja tilaa uutiskirje pysyäksesi niistä ajantasalla tulevaisuudessakin!


Mikä trimmeri tai karvanpoisto menetelmä sopii minulle?

Trimmereitä on nykyään monen erilaisia ja voi olla epäselvää mikä niistä sopii mihinkin käyttöön. Tavalliset parranajokoneet eivät kaipaa esittelyä, mutta on suosittu tapa pitää parta siistinä, höylän käyttämisen sijaan. Parranajokone antaa huomattavasti enemmän joustavuutta pituudessa eikä tarvitse leikata kaiken aina pois mikäli haluaa pitää lyhyttä partaa. Vartalotrimmerit ovat suunniteltu erityisesti vartalon karvojen trimmaamiseen ja hygieniatrimmerillä siistit nenä-, korva- ja kulmakarvat hellävaraisesti ja tehokkaasti. 


Kaikki-yhdessä monitoimitrimmerit

Mikäli etsit all-in-one ratkaisua voi monitoimitrimmeri olla sopiva valinta sinulle. Monitoimitrimmereissä sisältyy useampi vaihdettava pää ja näin yhdistyy parranajokoneen, hygieniatrimmerin, ja vartalotrimmerin ominaisuudet kuten kasvojen karvoituksen, hiusten, vartalon sekä nenä- ja korvakarvojen trimmaaminen.


Muut kauneus ja terveystuotteet

Hyvinvointituotteiden lisäksi, meiltä löydät myös henkilövaa’at, verenpainemittarit, kuumemittarit, parranajokoneet ja trimmerit, ladyshaverit ja sähköhammasharjat. Voit lukea tarkemmin Veikon palveluista täältä tai ottaa suoraan yhteyttä myymälään tai asiakaspalveluun jos haluat muita lisätietoja. Jos haluat tietää lisää uusista energiamerkeistä löydät täältä Veikon oppaan.