Ladyshaverit ja epilaattorit

Laaja valikoima epilaattoreita ja ladyshavereita sekä muita naisten karvanpoistoon liittyviä tuotteita. Kaikki laadukkaimmat merkit: Philips, Braun ja Remington. Sama halpa hinta netissä ja myymälöissä!
Ladataan...

Laadukkaat ladyshaverit ja epilaattorit Veikolta

Parhaat laitteet ihokarvojen poistoon tarkasti ja hellävaraisesti

Veikon Koneelta löydät laajan valikoiman ladyshavereitä ja epilaattoreita jokaiseen kukkaroon sopivilla hinnoilla ja jokaiseen tarpeeseen sopivilla teknisillä ominaisuuksilla. Tietenkin kaikilta tunnetuimmilta valmistajilta kuten Braun, Philips, ja Remington. Katso parhaat tarjoukset Veikon tarjouslehdestä ja tilaa uutiskirje pysyäksesi niistä ajantasalla tulevaisuudessakin!


Mikä on ladyshaver?

Ladyshaver on naisille tarkoitettu karvanpoisto trimmeri joka toimii samalla periaatteella kuin tietyt parranajokoneet ja näyttääkin aika samalta. Mutta Ladyshaverit eroavat kuitenkin merkittävästi, ladyshaveriessä on ergonomisesti muotoiltu ajopää takaa erinomaisen ajotuloksen saavuttamiseksi. Kaksipuoleinen trimmeri leikkaa tehokkaasti ja hellävaraisesti pidemmätkin ihokarvat, sekä auttaa vähentämään ihoärsytystä. Ladyshaverin hypoallergeeninen, kelluva kaksoisteräverkko myötäilee kehosi muotoja, sekä takaa miellyttävän ja nopean ajon. Ladyshaveriä voi käyttää suihkussa tai kuivissa tiloissa.


Epilaattori vaivattomat hygienian hoitamiseen

Epilaattori on hiustenpoisto työkalu joka poistaa hiukset juuresta. Epilaattoreita löytyy monenlaisia ja eri hintaluokissa. Pienehkö laite millä ajetaan ihokarvat pois sääristä ja käsistä. Epilaattori on hyvä vaihtoehto höyläämiselle. Eplilaattorin edut ovat muun muassa laitteen helppokäyttöisyys ja pitkäikäisyys sekä se että voit ajaa karvat kuivina tai märkinä.


Muut kauneus ja terveystuotteet

Hyvinvointituotteiden lisäksi, meiltä löydät myös hiustenhoitotuotteet, parranajokoneet ja trimmerit, ja sähköhammasharjat. Voit lukea tarkemmin Veikon palveluista täältä tai ottaa suoraan yhteyttä myymälään tai asiakaspalveluun jos haluat muita lisätietoja. Jos haluat tietää lisää uusista energiamerkeistä löydät täältä Veikon oppaan.