Varsi-imurit

Veikon valikoimasta löydät kaikki suosituimmat merkit ja mallit. Aina edulliseen hintaan, luotettavasti ja ammattitaidolla. Sama halpa hinta verkossa ja myymälässä.

Selaa tuotteita tuoteryhmittäin

Ladataan...

Laadukkaat ja tehokkaat varsi-imurit netistä

Imuroi kotisi nopeasti ja vaivattomasti varsi-imurilla

Varsi-imuri on nimensä mukaan varrellinen imuri, jolla on helppo imuroida paikoista joihin olisi yleensä haastavaa ylettyä. Varsi-imurit ovat kevyempiä kuin perinteiset imurit ja nykyään yleensä akulla toimivia, eli langattomia, suurin osa antaen noin 45 minuutin käyttöajan mikä riittää hyvin tavallisen kodin imuroimiseen. Latauspisteen voin asentaa helposti mihin vaan, esimerkiksi siivouskomeron sisälle jotta imuria ei tarvitse katsoa päivästä toiseen. Varsi-imurin tyypillinen latausaika on noin 3 tuntia.


Laaja valikoima varsi-imureita

Veikon Koneelta löydät laajan valikoiman varsi-imureita jokaiseen kukkaroon sopivilla hinnoilla ja jokaiseen tarpeeseen sopivilla teknisillä ominaisuuksilla. Tietenkin kaikilta tunnetuimmilta valmistajilta kuten Bosch, Electrolux, Elvita, Grundig, Miele ja OBH Nordica. Katso parhaat tarjoukset Veikon tarjouslehdestä ja tilaa uutiskirje pysyäksesi niistä ajantasalla tulevaisuudessakin!


Mitä ottaa huomioon varsi-imuria ostaessa?

Kun valitset sinulle sopivaa varsi-imuria kannattaa tietysti huomioida koko, tehot, käyttöaika, latausaika ja äänitaso. Yleensä mitä kalliimpi sitä tehokkaampi ja hiljaisempi, sekä pidempi käyttöaika. Mutta mikäli asut pienemmässä kotitaloudessa jossa kestää vain vartin imuroida tilaat puhtaaksi, pärjäät todennäköisesti halvemmalla laitteella.


Muut imurit Veikolta

Mikäli varsi-imuri ei sovi sinulle, meiltä löytyy myös runsaasti muita imureita mm. Perinteiset pölynimurit, rikkaimurit, robottiimurit ja muut imuritarvikkeet. Voit lukea tarkemmin Veikon palveluista täältä tai ottaa suoraan yhteyttä myymälään tai asiakaspalveluun jos haluat muita lisätietoja.


Perinteiset pölynimurit

Veikon laajasta valikoimasta saat perinteiset pölynimurit niin pölypussillisina kuin pussittomina ja ominaisuuksilla, jotka soveltuvat varmasti juuri sinun tarpeisiisi. Pestävät ja HEPA-filtterit, erityiset lemmikkieläinten karvoihin soveltuvat imurit, sekä hiljaiset Silent-mallit, kaiken saat Veikolta. Tietysti myös omaan tyyliin sopivilla väreillä sekä kaikilla lisäsuulakkeilla turbosuulakkeista parkettisuulakkeisiin asti. Valitse omasi Veikon pölynimureista!


Robotti-imurit

Älykkäät robotti-imurit tekevät siivouksesta helpompaa kuin koskaan, käännä vain robotti päälle ja istu alas rentoutumaan. Se tekee kaiken puolestasi. Veikon robotti-imuri valikoimasta saat niin suureen kuin pienempääkin tilaan sopivat robotti-imurit, jotka kartoittavat huoneet automaattisesti ja tarkasti ja jopa palautuvat takaisin latausasemaan kun lataus on vähissä. Sovellusohjauksen kautta voit säätää niin siivousaikaa kuin paikkaakin tarkasti. Veikolta saat robotti-imurit tunnetuilta merkeiltä kuten Roomba, iRobot, Xiaomi, Electrolux ja Elvita.