Näytönsuojakalvot

Veikon valikoimasta löydät kaikki suosituimmat merkit ja mallit. Aina edulliseen hintaan, luotettavasti ja ammattitaidolla. Sama halpa hinta verkossa ja myymälässä.

Selaa tuotteita tuoteryhmittäin

Ladataan...

Laadukkaat ja kestävät näytönsuojakalvot ja panssarilasit

Pidä puhelimestasi hyvää huolta näytönsuojakalvolla

Suojaa puhelintasi näyttöä laadukkaalla näytönsuojakalvolla. Näytönsuojat pitävät huolta ettei iPhonen tai Samsung Galaxyn näyttö hajoa ensimmäiseen pudotukseen tai tahriinnu sormenjäljistä. Nämäkin löydät niin valmistajien alkuperäisinä valmisteina kuin Waven ja Docoverin laatutuotteina. Veikon Koneelta löydät laajan valikoiman näytönsuojakalvoja jokaiseen puhelinmalliin sopivilla hinnoilla. Katso parhaat tarjoukset Veikon tarjouslehdestä ja tilaa uutiskirje pysyäksesi niistä ajantasalla tulevaisuudessakin!


Miten löydän puhelimeeni yhteensopivan näytönsuojakalvon tai panssarilasin?

Näytönsuojakalvoja löytyy monenlaisia, suosittelemme suodattamaan valikoimamme yhteensopivuuden mukaan. Valitse suodatin listalta omistamasi puhelinmalli niin varmistat että ostat oikean kokoisen ja tyyppisen näytönsuojakalvon joka sopii sinun puhelimeen.


Muut tarvikkeet puhelimille

Veikon laajasta valikoimasta löydät joka puhelimeen sopivat lisävarusteet koteloista, suojakuorista, muistikortteihin, latureihin ja lisävirtalähteisiin. Näytönsuojakalvojen lisäksi saat Veikon valikoimasta ostettua myös kestävät suojakuoret ja puhelinkotelot. Näytönsuojat. Suojakuoret tuovat lisäpitoa kännykän käsittelyyn ja jos se pääsee kuitenkin putoamaan suojaa kuori sitä vahingolta.


Kaapelit ja laturit puhelimiin

Meiltä saat myös johdot, kaapelit ja lisävirtalähteet puhelimen lataamiseen niin kotona, autossa, kuin menossakin. Halusitpa valmistajien alkuperäislaturit tai Waven laatulaturit löydät ne meiltä, myös langattoman latauksen mahdollistavina latausalustoina ja pikalatausta tukevina. Ja tietysti saat myös usean lisälatauksen sisältävät lisävirtalähteet, jopa aurinkopaneeleilla jos niin haluat. Voit lukea tarkemmin Veikon palveluista täältä tai ottaa suoraan yhteyttä myymälään tai asiakaspalveluun jos haluat muita lisätietoja.