Sisäilma

Laaja valikoima ilmankostuttimia ja -puhdistimia, viilennyslaitteita ja lämmittimiä sekä ilmalämpöpumppuja. Kaikki laadukkaimmat merkit: Philips, Electrolux, Mitsubishi, Fuji Electric, Delonghi, Wood´s, Bosch... Sama halpa hinta netissä ja myymälöissä!
Ladataan...

Pidä sisäilmasi terveellisenä Veikon laitteilla

Sisäilman laatu on erittäin tärkeää niin terveydelle kuin viihtyvyydelle. Liian kuiva, liian kostea, väärän lämpöinen, tunkkainen, tai muuten vain likainen ilma? Ei hätää. Veikon Koneen laajasta sisäilmanhoitovalikoimasta löydät niin ilmankostuttimet, kosteudenpoistajat, ilmanpuhdistimet, lämmittimet, tuulettimet, kuin tehokkaat ilmalämpöpumputkin. Kaikki tunnetuimmilta ja luotetuimmilta valmistajilta kuten Bosch, Fujitsu, Canvac, Mitsubishi, Philips, ja Wood's.


Ilmankostuttimet, kosteudenpoistajat ja ilmanpuhdistajat

Veikolta saat kaiken kokoisiin tiloihin sopivat laitteet sisäilman muokkaukseen erilaisilla erikoistoiminnoilla ajastuksesta, yö-toimintoihin. Kuiva ilma voi aiheuttaa niin iho- kuin hengitysongelmia mutta ilmankostuttimen avulla ongelma poistuu kätevästi. Liian kostea ilma puolestaan altistaa homeelle ja muille ongelmille mutta Veikon kosteudenpoistajat auttavat välttämään vahingot. Ja ilmanpuhdistimilla pidät huolta etteivät siitepöly ja erilaiset pienhiukkaset pahenna allergioita tai aiheuta muita terveysongelmia


Lämmittimet ja tuulettimet

Suomen ilmasto on monimuotoinen ja lämpötilat niin ulkona kuin sisällä heittelevät vuoden ajasta toiseen. Syksyn tai talven kylmyyteen saat Veikolta tehokkaat lämmittimet niin sisäkäyttöön kuin terassillekin. Ja kun kesä taas koputtaa ovelle ja hiki alkaa virrata voit etsiä Veikon laajasta valikoimasta itsellesi tuulettimen niin pöytätasoon kuin lattiallekin, oskilloivina ja eri tehoilla ja nopeuksilla.


Ilmalämpöpumput pohjoiseen ilmastoon

Ilmalämpöpumput vähentävät lämpöhäviöitä ja voivat merkittävästi vähentää lämmityskustannuksiasi. Ne voivat myös parantaa sisäympäristöäsi puhdistamalla ja kosteuttamalla ilmaa aktiivisesti. Meiltä Veikon Koneelta löydät ilmalämpöpumput, jotka soveltuvat kaikkeen käyttöön huvilasta loma-asuntoon ja suurempiin tiloihin. Veikolta saat myös ilmalämpöpumppujen asennuksen turvallisesti ja asiantuntevasti.


Suodattimet ja tarvikkeet

Löydät Veikolta myös erilaiset suodattimet ja muut tarvikkeet, joilla pidät huolta, että kaikki sisäilmanhoitolaitteesi pysyvät optimaalisessa kunnossa. Näin ne pitävät kotisi tai muun tilan terveellisenä ja mukavana mahdollisimman pitkään.