Kattovalaisimet

Voit tilata kattovalaisimet suoraan kotiin, noutopisteeseen tai tulla käymään lähimmässä Veikon Koneen myymälässä, jossa asiantunteva henkilökuntamme ottaa Sinut vastaan. Sama halpa hinta netissä ja myymälöissä!

Selaa tuotteita tuoteryhmittäin

Ladataan...

Tyylikkäät kattovalaisimet ja kattolamput

Laadukkaat kattovalaisimet, kattolamput ja plafondit

Etsitkö uutta kattovalaisinta kotiisi? Veikon Koneelta löydät laajan valikoiman kattovalaisimia tunnetuilta ja luotettavilta valmistajilta kuten AH belysning, Elvita, markslöjd, ja Aneta. Meillä on käytännöllisiä ja tyylikkäitä kattovalaisimia monenlaisiin tiloihin ja tarpeisiin kuten toimistoon, olohuoneeseen, makuuhuoneeseen, kylpyhuoneeseen, ja keittiöön. Katso parhaat tarjoukset Veikon tarjouslehdestä ja tilaa uutiskirje pysyäksesi niistä ajantasalla tulevaisuudessakin!


Kattovalaisin tuo tyyliä ja valoa kotiin

Kattovalaisin on perusta kodin valaistukselle ja toimii yleisvalona. Tästä syystä on tärkeää valita kattovalaisin joka sopii tilan tyyliin. Ripustettava kattovalaisin toimii erinomaisesti esimerkiksi ruokapöydän ylle tai olohuoneen keskelle, kunhan tila on tarpeeksi korkea. Vastaavasti litteät kattovalaisimet, plafondit ja spotit sopivat käytännössä kaikkiin tiloihin korkeudesta riippumatta.


Planfondi kattovalaisimet

Plafondi kattovalaisin on erinomainen yleisvalo joka on ulkomuodoltaan melko huomaamaton ja sopii lähes mihin vaan tilaan. Plafondi antaa hyvän valaistuksen sillä valo tulee ylhäältä ja heijastuu katosta.


Minkälainen kattovalaisin sopii minulle?

Se on pitkälti makuasia ja riippuu siitä mitä huoneessa haluat tehdä. Tietyissä huoneissa haluat enemmän kirkkautta kuin tunnelmaa. Esimerkiksi eteisessä, kylpyhuoneessa ja keittiössä missä kirkkaus auttaa tekemään käytännön asiointia. Tilassa missä haluat rentoutua voi olla tunnelmallisempi kattovalaisin. Pari käytännön asiaa kannattaa ottaa huomioon: mataliin tiloihin sopii litteät kattovalaisimet hyvin, ettei kukaan lyö päätään valaisimeen, ja tietyissä huoneissa voi kaapin tai huoneen ovi osua valaisimeen mikäli kattovalaisin roikkuu liian matalalla.


Kattovalaisimen asentaminen

Kattovalaisin asennetaan yleensä huoneen keskelle ja asennustapa vaihtelee mallista toiseen, mutta älä huoli! Jokaisen kattovalaisimen mukana toimitetaan asennusohje jossa kaikki mitat on merkitty. Seuraamalla ohjeita vaihe vaiheelta, voit olla varma asennuksen onnistumisesta. Todennäköisesti huoneessa on jo piuhat vedetty ja kattovalaisimen paikka on tiedossa. Tarvitset todennäköisesti vain porakoneen ja tikkaat tai tuolin jotta pääset kattoon käsiksi. Jos et ole täysin varma valaisimen asentamisesta, suosittelemme käyttämään sähkömiestä asennukseen.