Ohjelmat

Veikolta löydät F-Securen virustorjunnan ja muut ohjelmistot! Palvelemme Sinua yli viidelläkymmenellä paikkakunnalla ympäri Suomea. Sama halpa hinta netissä ja myymälöissä!

Selaa tuotteita tuoteryhmittäin

Ladataan...

Ohjelmat tietokoneen käyttöä tehostamaan

Uusimmat tietokoneohjelmistot ovat loistava resurssi moninaisiin tehtäviin aina asiakirjojen hallinnasta, sähköposteihin ja laskentataulukoihin sekä erilaisten esitysten luomiseen asti. Ja tietysti tietokoneen tai mobiililaitteen suojaamiseen kaikilta netin vaaroilta viruksista yksityisyytesi loukkaamiseen. Veikon Koneelta löydät laajan valikoiman tarvitsemiasi ohjelmistoja Microsoftin toimisto-ohjelmistoista F-Securen virustentorjuntaohjelmistoihin PC:lle, Macille ja muille laitteille parhaan internet-suojauksen takaamiseksi.


Käyttöjärjestelmät tietokoneen perustana

Käyttöjärjestelmät on suunniteltu auttamaan kannettavan tietokoneen tai tietokoneen käyttöä, joten jos tietokoneesi toimii hitaasti, saattaa olla aika päivittää käyttöjärjestelmä. Kotitietokonekäyttö ei ole koskaan ollut helpompaa kuin Microsoftin uusimmalla käyttöjärjestelmällä, ja pelaaminenkin on nyt vieläkin parempaa Windows 10 kanssa, koska se on yhteensopiva Xboxien kanssa. Microsoft Windows 10 Home ja Pro vievät kotitietokoneesi uudelle tasolle ja saat molemmat Veikolta.


Tietoturvaa jokapäiväiseen tietokoneen käyttöön

Nettiyhteyden muodostaminen voi vaarantaa laitteesi. Ilman oikeaa suojausta vakoiluohjelmat, haittaohjelmat ja roskapostit voivat tunkeutua tietokoneeseesi ja vahingoittaa sitä tai yksityisyyttäsi. Virustentorjuntaohjelmisto toimii vankkana turvamekanismina näitä verkkouhkia vastaan ​​ja suojaa sinua huijareilta ja hakkereilta, jotka haluavat varastaa henkilökohtaisia ​​tietojasi. Asenna tietoturvaohjelmisto tietokoneellesi tai muulle laitteelle ja voit surffata, tehdä ostoksia tai hoitaa pankkiasiat verkossa, luottaen että tietosi ovat turvassa. Veikolta löydät F-Securen tietoturvaohjelmat, joka tarpeeseen.


Toimisto-ohjelmilla tuottavuutta elämään

Käytitpä tietokonettasi yleensä mihin tahansa, käytät todennäköisesti jossain vaiheessa sitä myös toimisto-ohjelmistojen käyttöön. Excel-tyyliset laskentataulukko-ohjelmistot ja PDF-muokkaus tulevat varmasti silloin tällöin tarpeeseen, ja kukapa ei löytäisi silloin tällöin käyttöä tekstinkäsittelyohjelmistolle, kuten Microsoft Wordille? Oli kyseessä sitten toimisto tai satunnainen kotikäyttö, alan johtavat Microsoft toimisto-ohjelmistot tarjoavat tehokkaita ja mukavan intuitiivisia työkaluja monenlaisiin toimistotehtäviin. Nämä löydät helposti omalle koneelle sopivana Veikon valikoimasta.