Näppäimistöt ja hiiret

Veikolta löydät laajan valikoiman näppäimistöjä ja hiiriä tietokoneesi kaveriksi! Palvelemme Sinua yli viidelläkymmenellä paikkakunnalla ympäri Suomea. Sama halpa hinta netissä ja myymälöissä!
Ladataan...

Näppäimistöt ja hiiret joka käyttöön edullisesti

Näppäimistöt ja hiiret jokaiselle työpöydälle

Oikealla näppäimistöllä ja hiirellä voit mukauttaa tietokoneesi henkilökohtaisiin tarpeisiisi. Olitpa sitten etsimässä näppäimistöä tai hiirtä matkalle mukaan tai ergonomisempaan toimistotyöhön tai rankkaankin pelaamisen, Veikon Koneen laajasta tietekoneiden oheislaite valikoimasta löydät varmasti itsellesi sopivan näppäimistön ja hiiren. Kaikki parhaat tuoteet parhailta valmistajilta kuten Logitech, Microsoft, Deltaco, Apple, Contour ja HP. Katso myös parhaat tarjoukset Veikon tarjouslehdestä ja tilaa uutiskirje ettet koskaan jää paitsi edullisimmista tarjouksista!


Uusi näppäimistö parantamaan tuottavuutta

Uusi näppäimistö voidaan yhdistää pöytäkoneen, kannettavan tietokoneen tai tabletin kanssa käyttömukavuuden ja tuottavuuden lisäämiseksi. Voit valita langallisen näppäimistön, joka yhdistetään suoraan tietokoneeseen kaapelilla tai langattoman näppäimistön, joka yhdistetään tietokoneeseesi vastaanottimen kautta, joka on yleensä kytketty tietokoneen USB-porttiin. Tablettia varten tarvitset tablet-tarvikkeen tai mobiilinäppäimistön, joka on yhteensopiva laitteesi kanssa.


Uusi hiiri työn helpottamiseksi

Hiiret voivat näppäimistöjen lailla olla joko langallisia tai langattomia. Klassista hiirtä liikutetaan hiirimatolla, kun taas ohjauspallohiirtä ei liikutella vaan siinä on kiinteä pallo, jota rullataan kohdistimen hallitsemiseksi. Jotkut ihmiset pitävät sitä mukavampana jokapäiväiseen kovempaan käyttöön. Optinen hiiri käyttää LED-valoa seuraamaan hiiren liikettä, kun taas laserhiiri käyttää laseria, joka on yleensä herkempi ja voi olla parempi valinta pelaamiseen tai graafiseen suunnitteluun. Löydät myös kompaktit hiiret matkustamiseen ja ergonomiset hiiret mukavuuden parantamiseksi.


PC-pelitarvikkeet

Nosta pelisi uudelle tasolle nykypäivän intensiivisiin peleihin suunnitelluilla pelinäppäimistöllä ja pelihiirellä. Harkitse mekaanista näppäimistöä, joka tuo lisätarkkuutta ja tuottaa napsahtavan äänen kun kytkintä painetaan vähentäen virheiden määrää näppäimistöä käytettäessä. Jotta et menetä yhtään painallusta. Löydät myös näppäimistöjä, joissa on ylimääräisiä makronäppäimiä, jotka voit ohjelmoida monimutkaisilla komentosarjoilla, joka laukaistaan ​​yhdellä näppäimen painalluksella. Harkitse hiiren DPI:tä (pisteitä per tuuma) ja osoittimen päivitysnopeutta parhaaseen pelaamiseen. Hiiren herkkyys mitataan DPI:nä ja mitä korkeampi DPI, sitä herkempi ja tarkempi. Päivitysnopeus viittaa siihen, kuinka usein hiiri lähettää tietoja tietokoneellesi ja niin ikään nopeampi on parempi.