Kylmälaitteet

Suuri valikoima jääkaappeja, pakastimia ja viinikaappeja. Toimitamme laitteet kotiin ja asennamme paikalleen tai voit tulla käymään lähimmässä Veikon Koneen myymälässä, jossa asiantunteva henkilökuntamme ottaa Sinut vastaan. Sama halpa hinta netissä ja myymälöissä!
Ladataan...

Kylmälaitteet joka lähtöön ja tarpeeseen

Jääkaapit ja pakastimet

Kylmälaitteet ovat joka kotitalouden perustana toimivia tärkeimpiä kodinkoneita, jotka pitävät perheen kuin perheen elintarvikkeet ja ruuat turvallisesti laadukkaina. Veikon Koneen kylmälaitteiden valikoimasta löydät kaikki tarvittavat vaihtoehtoiset kylmälaitteet laatuvalmistajilta Husqvarnasta, Boschiin, Electroluxiin, Mieleen, ja Cylindaan sekä aina tavallisista jääkaapeista, pakastimiin ja näiden kahden yhdistelmiin. Sekä tietysti myös erikoisempia kylmälaitteita erilaisiin tarpeisiin Side by Side tyylisistä, kotikylmiöihin ja viinikaappeihin. Katso parhaat tarjoukset Veikon tarjouslehdestä ja tilaa uutiskirje pysyäksesi niistä ajantasalla tulevaisuudessakin!


Jääkaapit

Jääkaappeja on saatavilla eri kokoisina ja eri tyyleillä. Onko sinulla suuri talo ja keittiö, jossa on runsaasti tilaa ja tarvetta jääkaapille? Silloin kannattaa tähdätä isompiin yli 179 cm jääkaappeihin. Pienemässä kodissa tai mökille riittää vähempikin ja on parempi etsiä pienempiä ja joustavampia malleja. Molempia ja kaikkea siltä väliltä löytyy Veikolta, parhaimmilla ominaisuuksilla energiatehokkuudesta automaattiseen sulatukseen ja LED-näyttöihin sekä pullotelineisiin. Tietysti myös oman keittiön tyyliin sopivalla värillä. Tästä pääset selaamaan pienempien, keskikokoisten, ja suurempien jääkaappien valikoimaa.


Pakastimet

Pakastimia on niin ikään on saatavilla eri kokoisina ja eri tyyleillä. Samoin kuin jääkaapeissa isompaan kotiin ja pakastustarpeeseen tarvitaan kunnon tilaa ja yli 179 cm pakastin saattaa tulla kyseeseen. Pienemässä kodissa tai mökille riittää vähempikin ja on parempi etsiä pienempiä ja joustavampia malleja. Molempia ja kaikkea siltä väliltä löytyy Veikolta, parhaimmilla ominaisuuksilla energiatehokkuudesta automaattiseen sulatukseen ja LED-näyttöihin. Tietysti myös oman keittiön tyyliin sopivalla värillä. Tästä pääset selaamaan pienempien, keskikokoisten, ja suurempien pakastimien valikoimaa.


Muut kylmälaitteet jokapäiväiseen käyttöön

Jääkaappien ja pakastimien lisäksi löytyy niiden erilaisia yhdistelmiä. Joskus keittiössä ei ole tilaa tai tarvetta erillisille jääkaapeille ja pakastimille vaan säilytystarpeet voidaan hoitaa esimerkiksi jääpakastinkaapilla. Nämä ja muut vastaavat jääkaappien ja pakastimien yhdistelmät kuten Side by Side kaapit löydät myös Veikon Koneen valikoimasta. Nämäkin tietysti omaan keittiöön sopivalla tyylillä valkoisista teräksisiin sekä myös huippuluokan ominaisuuksilla.


Erikoiskylmälaitteet Viinikaapeista retrokaappeihin

Veikolta löydät myös erikoisempaan tarpeeseen haluamasi kylmälaitteet. Viinikaapit Temptechiltä, Festivolta, ja Mieleltä pitävät taatusti viinisi viileinä ja jos haluat vähän enemmän persoonaa keittiöösi niin voit löytää Veikon Smeg valikoimasta omaan makuun sopivan retrokaapin. Tietysti meiltä löydät myös säiliöpakastimet esimerkiksi marjojen tai riistan säilöntään.


Kotiintoimitus, asennuspalvelu ja vanhan laitteen poisvienti

Mikäli olet päivittämässä kylmälaitteitasi uuteen, kauttamme saat myös kotiintoimituksen sekä vanhan laitteen poisviennin sekä uuden laitteen asennuspalvelun. Katso Veikon palvelut.