Puhelinkotelot

Veikon valikoimasta löydät kaikki suosituimmat merkit ja mallit. Aina edulliseen hintaan, luotettavasti ja ammattitaidolla. Sama halpa hinta verkossa ja myymälässä.

Selaa tuotteita tuoteryhmittäin

Ladataan...

Laadukkaat suojakotelot puhelimille

Suojaa matkapuhelimesi arjen kolhuilta ja roiskeilta puhelinkotelolla

Älypuhelimet ovat nykyään aikamoinen sijoitus ja tästä syystä on hyvä suojata niitä jokapäiväisiltä pudotuksilta, kolhuilta ja elämänmenolta laadukkaalla puhelinkotelolla. Veikolta löydät vankat puhelinkotelot valmistajan kuin valmistajan puhelimiin haluamillasi värivaihtoehdoilla hillityistä mustasta ja valkoisesta eksoottisempiinkin väreihin. Applen ja Samsungin alkuperäisten koteloiden lisäksi löydät myös Waven laadukkaat suojakotelot korttipaikoilla ja magneettisulkuisilla kansilla.


Käytännölliset puhelinkotelot kaikille suosituille puhelinmalleille

Puhelinkotelot eivät ainoastaan suojaa puhelintasi iskuilta ja naarmuilta. Monet modernit puhelinkotelot toimivat myös yksinkertaisena mutta käytännöllisenä lompakkona, sillä puhelinkoteloissa on usein muutama korttipaikka RFID suojauksella jotta voit pitää tärkeimmät kortit turvallisesti mukanasi kuten maksukortti ja henkilöllisyystodistus.


Miten löydän itselleni sopivan puhelinkotelon?

Suojakoteloita löytyy monenlaisia, mutta aloita suodattamalla valikoimamme yhteensopivuuden mukaan, valitse listalta omistamasi puhelinmalli niin varmistat että ostat oikean kokoisen ja tyyppisen puhelinkotelon.


Muut puhelintarvikkeet

Veikon laajasta valikoimasta löydät joka puhelimeen sopivat lisävarusteet koteloista, suojakuorista ja näytönsuojista, muistikortteihin, latureihin ja lisävirtalähteisiin. Koteloiden lisäksi saat Veikon valikoimasta ostettua myös kestävät suojakuoret ja näytönsuojat. Suojakuoret tuovat lisäpitoa kännykän käsittelyyn ja jos se pääsee kuitenkin putoamaan suojaa kuori sitä vahingolta.


Kaapelit ja laturit puhelimiin

Meiltä saat myös johdot, kaapelit ja lisävirtalähteet puhelimen lataamiseen niin kotona, autossa, kuin menossakin. Halusitpa valmistajien alkuperäislaturit tai Waven laatulaturit löydät ne meiltä, myös langattoman latauksen mahdollistavina latausalustoina ja pikalatausta tukevina. Ja tietysti saat myös usean lisälatauksen sisältävät lisävirtalähteet, jopa aurinkopaneeleilla jos niin haluat.

Voit lukea tarkemmin Veikon palveluista täältä tai ottaa suoraan yhteyttä myymälään tai asiakaspalveluun jos haluat muita lisätietoja. Katso parhaat tarjoukset Veikon tarjouslehdestä ja tilaa uutiskirje pysyäksesi niistä ajantasalla tulevaisuudessakin!