Kamerat ja tarvikkeet

Veikon valikoimasta löydät kaikki suosituimmat merkit ja mallit. Aina edulliseen hintaan, luotettavasti ja ammattitaidolla. Sama halpa hinta verkossa ja myymälässä.
Ladataan...

Saa nostalgiset paperivalokuvat välittömästi pikakameralla

Ikuista hetket kuviksi pikakameralla

Yhä digitaalisemmassa maailmassamme on fyysisen valokuvan ottaminen ja jakaminen entistä iskevämpi tapa ikuistaa tapahtumia. Pikakamerat kannustavatkin sinua viettämään hauskaa ja kaappaamaan muistot ainutlaatuisella tavalla. Veikon Koneen valikoimasta saat kaikki suosituimmat pikakamerat Fujifilmiltä ja muilta valmistajilta, joista löydät monet samat ominaisuudet kuin korkean teknologian digitaalikameroistakin. Esimerkiksi automaattiset valotusmittaukset, itselaukaisimet (jotka toimivat hyvin, kun käytät jalustaa tai otat selfieitä), automaattitarkennus, automaattinen virrankatkaisu akun säästämiseksi sekä integroidut salamat. Hyppää mukaan pikavalokuvauksen maailmaan ja valitse omasi. Katso parhaat tarjoukset Veikon tarjouslehdestä ja tilaa uutiskirje pysyäksesi niistä ajantasalla tulevaisuudessakin!


Paljon valinnan varaa

Pikakameroita on useita värejä ja kokoja, joten voit valita niistä aina itsellesi mieluisimman. Monipuolisuudestaan ​​ja helppokäyttöisyydestään johtuen pikakamerat ovat erinomaisia vaikka lomamatkoille mukaan. Tulet ihastumaan seikkailumuistojen tallentamiseen ja niiden tuntemiseen kirjaimellisesti hyppysissäsi. Jos valitsemasi kameramalli ei sisällä kamerakoteloa kannattaa sellainen myös ostaa tarvikevalikoimasta kameran suojaamiseksi matkoillasi.


Miten pikakamerat toimivat?

Pikakamerat käyttävät kuvien välittömään kehittämiseen itse kehittyvää valokuvapaperia. Kun olet ottanut kuvan pikakameralla, valokuvapaperi kulkee sisäisten kameran rullien läpi, jossa pigmentin ja värin sekoitus levitetään sen päälle. Näiden pigmenttien ja luonnonvalon yhdistelmä paljastaa valokuvan silmiesi edessä. Muista hankkia pikavalokuvapaperia, jotta voit kuvata kaiken haluamasi ja jatkaa näiden muistojen jakamista.


Pikakameratarvikkeet

Jotta saat kaiken irti pikakamerastasi, tarvitset tietysti myös käyttöön sopivat valokuvauspaperit. Veikon tarvikevalikoimasta saat erikokoiset ja väriset pikavalokuvauspaperit 10 tai 20 kappaleen paketteina ja myös mustavalkoisina. Äläkä unohda, että monet pikakamerat toimviat myös kannettavina tulostimina älypuhelimeen yhdistettyinä, joten osta kerralla vähän enemmänkin pikavalokuvapaperia ja tulosta suosikkisi puhelimestakin.