Tuotteet {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Tuotteet {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu

Jykevät bluetooth-kaiuttimet menoon mukaan

Ota musiikki mukaan minne menetkin!

Langattomat bluetooth-kaiuttimet mahdollistavat suosikkimusiikkisi, podcastien ja äänikirjojen mukaanoton mihin tahansa menetkin, olit sitten vaeltamassa tuntureilla tai keittiössä pesemässä astioita. Veikon Kone tarjoaa laajan valikoiman langattomia bluetooth-kaiuttimia valmistajilta kuten JBL, Klipsch ja Marshall. Bluetooth-kaiuttimen liittäminen Bluetooth-yhteensopivaan älypuhelimeen tablettiin tai kannettavaan tietokoneeseen on helppoa mikä tekee niistä täydellisen ratkaisun miltei tilaan kuin tilaan ja käyttöön kuin käyttöön. Jotkut kaiuttimet tarjoavat lisäominaisuuksia, kuten puhelinasetuksen, jonka avulla voit vastaanottaa puheluita suoraan kaiuttimeen, tai langattoman pariliitoksen, jonka avulla voit yhdistää useampia kaiuttimia parempaan äänentoistoon.

Oikean kaiuttimen löytäminen elämäntyyliisi.

Kannettavia kaiuttimia on useita muotoja ja kokoja, joten on helppo löytää sellainen, joka parhaiten sopii elämäntyyliisi. Käytitpä kaiutinta kotona, ulkona, tai tien päällä löydät Veikolta varmasti kaiuttimen, jonka ominaisuudet sopivat parhaiten tarpeisiisi. Kotiin tarkoitetut bluetooth-kaiuttimet on varustettu korkealla äänenlaadulla ja niitä on saatavana useina tyylikkäinä muotoiluina, jotka näyttävät upeilta missä tahansa kodin huoneessa. Vedenpitävä Bluetooth-kaiutin helpottaa musiikin, podcastien ja äänikirjojen nauttimista ulkona puistossa, uima-altaalla tai rannalla. Vedenpitävällä kaiuttimella sinun ei tarvitse huolehtia sateen, vuotaneen juoman tai vahingossa veteen putomaisen aiheuttamista vesivahingoista. Jos olet innokas matkailija tai jatkuvasti muuten liikkeellä, pieni ja kevyt kaiutin, jossa on pidike tai kahva on hyvä valinta sinulle.

Tarvitsetko vähän enemmän soundia ja lookia?

Jos bluetooth-kaiuttimet eivät riitä niin Veikolta saat myös langattomat bilekaiuttimet, joilla viet rantabileet tai pihajuhlat aivan uusiin ulottuvuuksiin parhaalla äänenlaadulla ja upeilla valoefekteillä. Useita malleja voidaan yhdistää toisiinsa langattomasti entistä paremman ääniefektin aikaan saamiseksi tai niihin voidaan liittää mikrofoni, jolloin kaiutin muuttuu täydelliseksi karaokekoneeksi. Tee itsestäsi partykingi ja hurmaa kanssajuhlijat äänelläsi!

Copyright © 2021 Veikon Kone