Keittotasot 60cm

Suuri valikoima 60 cm leveitä keittotasoja parhailta merkeiltä: Bosch, Smeg, Husqvarna, Siemens, Cylinda, Samsung, Miele, Electrolux... Sama halpa hinta netissä ja myymälöissä!

Selaa tuotteita tuoteryhmittäin

Ladataan...

Tehokkaat keittotasot kaikkeen kokkaukseen

Kätevää kokkausta älykkäillä keittotasoilla

Laajasta keittotasovalikoimastamme löydät niin induktiotasot kuin keraamiset liesitasot sekä myös kaasuliesitasot eri mitoilla ja keittoalueiden määrällä. Induktiotasoissa osa keittolevyistä on usein joustavia ja ne voidaan mukauttaa tai mukautuvat automaattisesti käytettävän pannun mukaan. Tehostin eli booster-toiminnolla saat ylimääräistä tehoa yhdelle tai useammalle keittoalueelle ja ajastintoiminto mahdollistaa eri alueiden ajastamisen valmistukseen sopivaan tyyliin. Veikon valikoimasta löydät keitto- ja liesitasot laadukkaimmilta valmistajilta kuten Husqvarna, Whirlpool, Siemens, Smeg, Miele, Cylinda ja Elvita. Kannattaa katsoa läpi myös Veikon tarjouslehti sekä tilata uutiskirje, jotta tiedät uusimmat tarjoukset!


Erot eri keittotasojen välillä

Suurin ero induktio- ja keraamisten tasojen välillä on se, että ne johtavat lämpönsä keittoastiaan eri tavalla. Induktiotason toiminta perustuu sen luomaan magneettikenttään, jonka avulla lämmitetään vain keittoastiaa. Eli taso itse pysyy viileänä ja siten turvallisena. Keraaminen liesitaso puolestaan toimii samalla periaatteella kuin perinteinen valurautaliesi, mutta lämpöelementit sijaitsevat tasaisen lasipinnan alla. Induktiotasolla voit käyttää vain magneettipohjaisia ​​kattiloita ja pannuja. Jos sinulla on alumiinista, lasista tai kuparista valmistettuja kattiloita, ne eivät induktiotasolla toimi. Kaasuliesitasoihin tarvitaan tietenkin kaasulähde ja ne sopivat vähän vakavampiinkin kokkaustarpeisiin. Veikolta löydät niin suuremmat kuin pienemmätkin kaasukeittotasot, jokaiseen keittiöön sopivalla tyylillä.


Erikokoiset tasot

Veikon laajasta valikoimasta löydät niin normaalit 60 cm leveät keittotasot, jotka sopivat useimpiin keittiöihin, kuin niin sitä pienemmät alle 40 cm ja suuremmat yli 60 cm keittotasot. Ei siis tarvitse huolehtia ettei oikeankokoista liesitasoa omaan keittiöön löydy. Samoin meiltä saat myös keittotasot liesituulettimella, jolloin erillistä tuuletinta ei tarvita.

Älykäs tekniikka tarjoaa maksimaalisen vapauden

Etsi itsellesi liesitaso todella älykkäillä ja edistyneillä toiminnoilla, jotka sopivat erityisesti kodin pääkokille. Haluatko esimerkiksi joustavat keittoalueet, jotka sopeutuvat automaattisesti astioiden kokoon? Tai wifi-yhdistettävyyden, jolla keittotaso voidaan yhdistää liesituulettimeen tai uuniin? Tai entistäkin älykkäämmät ajastintoiminnot? Keittotason näillä kaikilla löydät Veikolta!


Käytä lämpöä älykkäästi

Paras vinkki energiankulutuksen vähentämiseksi on hyödyntää jäännöslämpöä sen jälkeen, kun olet sammuttanut levyn keraamisella keittotasolla. Jäännöslämmön osoituksen avulla voit helposti nähdä kuinka paljon aikaa ruokaa tai nestettä on vielä lämmittää tai pitää lämpimänä. Jäännöslämmön ilmaisin antaa sinulle myös paremman turvallisuuden, koska voit helposti nähdä, missä keittotasolla se on edelleen kuuma.


Keittotason asennus ja vanhan poisvienti

Uutta keittotasoa ostaessa voit valita Veikon palveluista niin tason käyttöönoton ja asennuksen kuin vanhan laitteen poisvienninkin. Näin liesitaso tuodaan kätevästi suoraan kotiin vanhan tilalle ja pääset samantien kokkaamaan ja leipomaan suosikkiruokiasi. Voit lukea tarkemmin Veikon palveluista täältä tai ottaa suoraan yhteyttä myymälään tai asiakaspalveluun jos haluat muita lisätietoja.