Nappikuulokkeet

Veikon valikoimasta löydät kaikki suosituimmat merkit ja mallit. Aina edulliseen hintaan, luotettavasti ja ammattitaidolla. Sama halpa hinta verkossa ja myymälässä.

Selaa tuotteita tuoteryhmittäin

Ladataan...

Laadukkaat ja tyylikkäät nappikuulokkeet

Treenaa ja nauti musiikin kuuntelusta laadukkailla nappikuulokkeilla

Nappikuulokkeet ovat täydellinen kumppani jokapäiväiseen elämään, viihteeseen liikkeellä ollessasi tai suosikkikappaleisiin uppoamiseen kotona. Veikon Koneelta löydät laajan valikoiman nappikuulokkeita jokaiseen kukkaroon sopivilla hinnoilla ja jokaiseen tarpeeseen sopivilla teknisillä ominaisuuksilla. Tietenkin kaikilta tunnetuimmilta valmistajilta kuten Sony, JBL ja Apple. 


Langattomat nappikuulokkeet kulkevat aina mukana

Tekniikan kehittyessä nappikuulokkeiden äänenlaatu on noussut harppauksin. Veikon valikoimasta saat nappikuulokkeet, jotka mahtuvat taskuun niin langallisena kuin langattomina sekä kaikilla väreillä ja tyyleillä. Meidän nappikuulokkeista löytyy uusinta teknologiaa kuten melunvaimennusta, ambient sound- tiloja, sekä ääniavustajia.


Langattomat ja täysin langattomat nappikuulokkeet

Langattomat bluetoothilla yhdistettävät kuulokkeet tuovat entistä enemmän vapautta arkielämän musiikista ja viihteestä nauttimiseen. Langattomat nappi- tai sankakuulokkeet eivät häviä äänenlaadussa langallisille ja ne ovat usein pakattu täyteen hyödyllisiä ominaisuuksia melunvaimennuksesta, pitkään akunkestoon, ja puheäänen vahvistukseen. 

Täysin langattomat eli true wireless kuulokkeet vievät langattomuuden entistä pidemmälle yksittäisiin nappikuulokkeisiin integroidun bluetooth-yhdistettävyyden avulla. Mukana tulevat latauskotelot antavat niille myös entistä enemmän kuunteluaikaa. Veikolta saat nämä kaikki omaan tyylin sopivina sekä tietysti omaan budjettiin sopivin hinnoin.


Muut kuulokkeet Veikolta

Veikon Koneelta löydät kaikenlaiset kuulokkeet, kuten bluetooth-kuulokkeet, sankakuulokkeet, sporttikuulokkeet, headsetit ja lasten kuulokkeet. Katso parhaat tarjoukset Veikon tarjouslehdestä ja tilaa uutiskirje pysyäksesi niistä ajantasalla tulevaisuudessakin!