Suojakuoret

Veikon valikoimasta löydät kaikki suosituimmat merkit ja mallit. Aina edulliseen hintaan, luotettavasti ja ammattitaidolla. Sama halpa hinta verkossa ja myymälässä.

Selaa tuotteita tuoteryhmittäin

Ladataan...

Laadukkaat suojakuoret puhelimiin

Pidä puhelimestasi hyvää huolta suojakuorella

Koteloiden lisäksi saat Veikon valikoimasta ostettua myös kestävät puhelinkuoret ja näytönsuojat suojatakseen puhelintasi. Suojakuoret tuovat lisäpitoa kännykän käsittelyyn ja jos se pääsee kuitenkin putoamaan suojaa kuori sitä pahimmalta vahingolta. Veikon Koneelta löydät laajan valikoiman suojakuoria jokaiseen kukkaroon sopivilla hinnoilla ja jokaiseen tarpeeseen sopivilla ominaisuuksilla. Meiltä löydät erivärisiä suojakuoria; mustasta valkoiseen ja läpinäkyvään, ja eri materiaalista valmistettuja suojakuoria kuten silikonista ja TPU-muovista.


Miten löydän puhelimeen sopivan suojakuoren?

Puhelinkuoreja löytyy monenlaisia, mutta aloita suodattamalla valikoimamme yhteensopivuuden mukaan, valitse listalta omistamasi puhelinmalli niin varmistat että ostat oikean kokoisen ja tyyppisen puhelinsuojan. Meiltä löydät suojakuoren valmistajan kuin valmistajan puhelimiin kuten Apple, Samsung, Huawei, ja Oneplus. Meiltä löydät vamlistajan viralliset puhelinsuojat uusimpiin Applen ja Samsung puhelimiin. Katso parhaat tarjoukset Veikon tarjous lehdestä ja tilaa uutiskirje pysyäksesi niistä ajantasalla tulevaisuudessakin!


Muut puhelintarvikkeet

Veikon laajasta valikoimasta löydät joka puhelimeen sopivat lisävarusteet koteloista, suojakuorista ja näytönsuojista, muistikortteihin, latureihin ja lisävirtalähteisiin. Puhelinsuojien lisäksi Veikolta löydät vankat puhelinkotelot valmistajan kuin valmistajan puhelimiin haluamillasi värivaihtoehdoilla hillityistä mustasta ja valkoisesta eksoottisempiinkin väreihin. Applen ja Samsungin alkuperäisten koteloiden lisäksi löydät myös Waven laadukkaat suojakotelot korttipaikoilla ja magneettisulkuisilla kansilla.


Puhelinjohdot ja laturit

Meiltä saat myös johdot, kaapelit ja lisävirtalähteet puhelimen lataamiseen niin kotona, autossa, kuin menossakin. Halusitpa valmistajien alkuperäislaturit tai Waven laatulaturit löydät ne meiltä, myös langattoman latauksen mahdollistavina latausalustoina ja pikalatausta tukevina. Ja tietysti saat myös usean lisälatauksen sisältävät lisävirtalähteet, jopa aurinkopaneeleilla jos niin haluat.

Voit lukea tarkemmin Veikon palveluista täältä tai ottaa suoraan yhteyttä myymälään tai asiakaspalveluun jos haluat muita lisätietoja. Katso parhaat tarjoukset Veikon tarjouslehdestä ja tilaa uutiskirje pysyäksesi niistä ajantasalla tulevaisuudessakin!