Pelinäppäimistöt

Veikolta löydät laajan valikoiman pelinäppäimistöjä! Palvelemme Sinua yli viidelläkymmenellä paikkakunnalla ympäri Suomea. Sama halpa hinta netissä ja myymälöissä!

Selaa tuotteita tuoteryhmittäin

Ladataan...

Pelinäppäimistöt aloittelijoille ja ammattilaisille

Kuten useimmat tosipelaajat tietävät, huippuluokan pelinäppäimistö voi vaikuttaa merkittävästi suorituskykyyn pelissä ja antaa niin aloittelijalle kuin E-Sports ammattilaiselle tärkeän kilpailuedun. Pelinäppäimistöt on räätälöity vastaamaan tositarkoituksella pelaavien pelaajien erityistarpeisiin. Ne tarjoavat paremman reagointikyvyn, paremman mukavuuden, vankan rakenteen laadun ja enemmän mukautusvaihtoehtoja kuin tavalliset näppäimistöt. Veikon Koneen valikoimasta löydät omaan tarpeesesi sopivat pelinäppäimistöt niin Cherry kuin Outemu kytkimillä ja luotetuilta valmistajilta kuten Asus, L33t, Corsair, Deltaco, ja Cherry.


Pelinäppäimistöjen etuja

Yhtenä tärkeimpänä etuna pelinäppäimistöt tarjoavat huomattavasti suuremman rollover -määrän, mikä on näppäimistön kyky rekisteröidä useita näpäytyksiä samanaikaisesti tai nopeasti peräkkäin. Tämä vähentää Ghosting-ongelmaa eli haamunäpäytyksiä. Mekaanisissa pelinäppäimistöissä jokaisella näppäimellä on oma yksittäinen kytkin, joten saat myös vahvempaa palautetta äänen tai tärinän muodossa kytkimen kytkeytymisen yhteydessä.


Parhaan pelinäppäimistön valinta

Monet pelaajat suosivat langallisia näppäimistöjä samoista syistä kuin langallisia hiiriä. Usein langallisilla näppäimistöillä on paremmat vasteajat ja ne käyttävät vähemmän järjestelmäresursseja kuin langaton pelinäppäimistö, vaikka jälkimmäisen avulla on helpompi sijoittaa se mihin tahansa haluat pelitilaan. Jos haluat vähentää monimutkaisten komentojonojen suorittamiseen tarvittavia näppäinpainalluksia kannattaa harkita näppäimistöä, joka sisältää ylimääräisiä näppäimiä makroille, jotta voit ohjelmoida useita liikkeitä yhdeksi näppäimeksi. Ota myös huomioon oma tyylisi ja mukauta pelinäppäimistö RGB-valaistuksella.


Muista myös pelihiiret sekä muut pelivarusteet

Pelinäppäimistön kaveriksi tarvitset tietysti myös huippuluokan pelihiiren, jotta pelisuorituksesi ei kärsi matalasta DPI:stä tai näppäinten puutteesta. Ja peliaseman viimeistelyyn täydelliseksi voit hankkia myös tyylikkäät ja kestävät pelihiirimatot, äänimaailman mullistavat pelikuulokkeet sekä ergonomiset pelituolit. Nekin löydät varmasti ja helposti Veikon Koneen Gaming -valikoimasta!