Web-kamerat

Veikon valikoimasta löydät kaikki suosituimmat merkit ja mallit. Aina edulliseen hintaan, luotettavasti ja ammattitaidolla. Sama halpa hinta verkossa ja myymälässä.

Selaa tuotteita tuoteryhmittäin

Ladataan...

Web-kamerat ja kokouskamerat

Laadukkaat web-kamerat kotiin ja konttoriin

Oletko etätöissä ja tarvitset web-kameraa? Tarvitseko kokouskameraa tai neuvottelupuhelinta toimistoon? Veikon Koneen laajasta valikoimasta löydät varmasti sopivan ratkaisun. Katso parhaat tarjoukset Veikon tarjouslehdestä ja tilaa uutiskirje pysyäksesi niistä ajantasalla tulevaisuudessakin!


Web-kameralla hanskaat Zoom tai Teams -kokoukset

Enemmän ihmisiä kuin koskaan ennen työskentelee ja opiskelee kotoa käsin. Tämän takia myös tarve web-kameralle, joka pystyy auttamaan tehokkaan visuaalisen viestinnän kanssa netin kautta, on entistä suurempi tarve. Useimmat kannettavat tietokoneet on varustettu verkkokameralla mutta nämä ovat usein heikompilaatuisia. Erillisellä web-kameralla voit parantaa visuaalista esiintymislaatua dramaattisesti. Veikolta löydät varmasti oman web-kamerasi halusitpa sitten perustason kameran tai koko huoneen kokouksia kuvaavan 4K-laadun laitteen automaattisella tarkennuksella, tekoälyopasteisella zoomilla, ja muilla tilpehööreillä.


Kaiken kattavat oheislaitteet

Jotta saat kaiken irti kannettavasta tai pöytäkoneesta on myös oheislaitteiden oltava kuosissa. Veikon Koneelta saat niin suuret kuin pienet näytöt, kaikilla resoluutioilla ja niin tavalliseen kuin pelikäyttöön. Samoin saat näppäimistöt ja hiiret kotiin, työhön ja pelaamiseen. Ja jos tarvitset apua tulostukseen, erityisiä ohjelmistoja, verkkolaitteita ja kaapeleita tai haluat päivittää pöytäkoneesi uusilla komponenteilla, niin nekin saat tietysti Veikolta. Aina sopivaan hintaan!