Leivänpaahtimet

Veikon valikoimasta löydät kaikki suosituimmat merkit ja mallit. Aina edulliseen hintaan, luotettavasti ja ammattitaidolla. Sama halpa hinta verkossa ja myymälässä.

Selaa tuotteita tuoteryhmittäin

Ladataan...

Rapeat leivät Veikon leivänpaahtimilla

Joka keittiöön sopivat leivänpaahtimet

Leivänpaahdin on yksi keittiön yleisimmistä pienkoneista, joka löytyy useimmasta kodista. Leivänpaahtimella saat vasta paahdettua, herkullista leipää ja joissakin malleissa voit myös lämmittää tai sulattaa muita leivontatuotteita, kuten bageleja, hotdogeja tai pullia. Veikon Koneen valikoimasta löydät monia erilaisia ​​leivänpaahtimia joka budjettiin ja käyttöön -yksinkertaisimmista vaihtoehdoista edistyneempiin ja luotetuimmilta valmistajilta kuten OBH Nordica, Smeg, Wilfa, Braun ja Bosch. Valitse hintaluokka ja malli, joka sopii sinulle ja tyylillesi. Katso myös tämänhetkiset tarjoukset Veikon tarjouslehdestä ja tilaa uutiskirje ettet koskaan jää paitsi parhaista tarjouksista!


Käytännön vinkkejä leivänpaahtimen ostoon

On tiettyjä asioita, joita on hyvä miettiä ennen leivänpaahtimen valintaa. Jos kotitaloudessa on useampia henkilöitä lapsista aikuisiin, voi olla hyvä valita suuritehoinen leivänpaahdin tai malli, jolla voit paahtaa jopa neljä viipaletta leipää samanaikaisesti. Muita leivänpaahtimista löytyviä hyödyllisiä ominaisuuksia ovat esimerkiksi sulatus- ja lämpimänäpitotoiminnot sekä sämpyläpidike. Mieti omat tarpeet tarkasti ennen ostopäätöstä.


Muista huolehtia murusista

Leivänpaahtimessa leivänmuruja kerääntyy aina sen jälkeen, kun olet paahtanut leivän. Useimmissa malleissa on irrotettava murualusta, jotta pääset helposti eroon murusista ja vähennät leivänmurujen käry- ja palovaaraa. Kun tyhjennät murualustan jokaisen paahtamisen jälkeen, vältät helposti palaneen käryn hajun. Pese murualusta myös käsin aika ajoin, joten se pysyy puhtaana vielä pitkään eikä aiheuta epämielyttäviä makuja paahdettaviin leipiin.


Standardimalleista designpaahtimiin

Onko sinulla vain vähän tilaa ja leivänpaahdin on tiellä, silloinkin kun et käytä sitä? Pitääkö se piilottaa kaappiin? Vai haluatko paahtimen, joka säväyttää keittiössä tyylillään? Joka tapauksessa ulkoasu ja muotoilu voivat olla vähintään yhtä tärkeitä ajatuksenaiheita kuin kuinka hyvin leivänpaahdin paahtaa leipäsi. Veikon Koneen valikoimasta löydät niin kompaktit, vaikka kaappiin mahtuvat, leivänpaahtimet kuin personaallisella tyylillä varustetut Smeg-leivänpaahtimet. Ja jos haluat leivänpaahtimen, joka yksinkertaisesti vain hoitaa hommat, niin nekin löydät tietysti meiltä. Aina sopivaan hintaan!