Ruohonleikkurit

Voit tilata tuotteet suoraan kotiin, noutopisteeseen tai tulla käymään lähimmässä Veikon Koneen myymälässä, jossa asiantunteva henkilökuntamme ottaa Sinut vastaan. Sama halpa hinta netissä ja myymälöissä!
Ladataan...

Tehokkaat ja laadukkaat ruohonleikkurit

Ruohonleikkuu helposti ja vaivattomasti

Etsitkö uutta ruohonleikkuria? Veikon Koneelta löydät ruohonleikkureita missä uusin teknologia ja käytännöllisyys yhdistyvät. Meiltä löydät ruohonleikkureita markkinoiden johtavilta valmistajilta kuten Gardena ja Bosch. Katso parhaat tarjoukset Veikon tarjous lehdestä ja tilaa uutiskirje pysyäksesi niistä ajantasalla tulevaisuudessakin!


Kuinka usein nurmikkoa pitäisi leikata?

Tämä vaihtelee ja riippuu säästä sekä miten aurinko paistaa nurmikolle, mutta monessa tapauksessa nurmikkoa olisi syytä leikata useamman kerran viikossa tai vähintään kerran viikossa. Tästä syystä robottiruohonleikkurit ovat suosiossa sillä harvalla on laittaa niin paljon aikaa nurmikon leikkaamiseen.


Robottiruohonleikkurit hoitaa työt puolestasi

Robottiruohonleikkuri on uusi paras ystäväsi, sillä voit unohtaa nurmikon leikkaamisen ja keskittyä muihin asioihin, tai mennä lomalle kuukaudeksi ja palata täydelliseen nurmikkoon. Meidän robottiruohonleikkurit hoitavat nurmikkoa yhdellä napin painauksella. Älykäs ja automaattinen ruohonleikkuri leikkaa jopa 700 m²:n kokoisen nurmikon vaivattomasti. Tämä lisäksi robottiruohonleikkuri pitää nurmikon siistinä ja hyvin voivana, säällä kuin säällä.


Miten robottiruohonleikkuri toimii?

Robottileikkurit toimivat rajakaapelin rajaamalla alueella, jolla määritetään leikattava nurmialue ja rajataan esimerkiksi pensaat, puut, kukkapenkit muut esteet pois leikkuualueelta. Robottiruohonleikkuri vuorottelee latauksen ja nurmikon leikkauksen välillä. Robottileikkureissa on myös herkät törmäystunnistimet, joka varmistaa että leikkuri väistää puutarhassa olevat esteet ja mikäli maahan jäi vahingossa esine.


Perinteiset langattomat ruohonleikkurit

Etkö luota robottiruohonleikkuriin tai kenties leikkaat mielelläsi nurmikkoa itse? Meiltä löydät myös langattomia akkuruohonleikkureita. Akkuruohonleikkuri toimii täysin langattomasti ja leikkaa nurmikkoa tehosta tinkimättä. 


Ruohotrimmerit viimeistelyyn

Ruohotrimmerillä tai siimaleikkurilla viimeistelet nurmikkoasi hankalista paikoista kätevästi ja vaivattomasti. Trimmerit on tarkoitettu lähinnä viimeistelytyöhön, laitteella on turhan työlästä ajaa koko nurmialuetta. Mutta trimmeri leikkaa helposti pitkätkin nokkoset, heinät ja muut rikkakasvit, joiden edessä pienet ruohonleikkurit ovat usein voimattomia. Ruohotrimmerillä Meidän tarjoamat kevyet Bosch trimmerit toimivat täysin langattomasti ja pitkällä akunkestolla.